Uw reservering annuleren

Helaas kan het voorkomen dat u genoodzaakt bent uw reservering te annuleren. Voor reservering met een verblijf tot 31 december 2021 gelden de volgende voorwaarden:

Boek nu, beslis later
Binnen 14 dagen na het maken van de reservering, kan de reservering kosteloos worden geannuleerd tenzij de reservering 28 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf is gedaan. Als u heeft betaald met een recreatie-voucher, dan ontvangt u hiervoor een nieuwe recreatie-voucher. 

Extra zekerheid t/m de zomervakantie 

Reserveer nu alvast uw verblijf voor de zomer, zodat u verzekerd bent van een heerlijke vakantie aan de Zeeuwse kust. Mocht uw reservering onverhoopt vanwege COVID-19 toch geen doorgang kunnen vinden, dan kunt u de gemaakte boeking kosteloos verplaatsen naar een periode later in het jaar. 

Indien u een reservering heeft gemaakt met een verblijf vanaf 1 januari 2022 en om welke reden dan ook uw aangegane huurovereenkomst dient te annuleren en geen annuleringsverzekering heeft afgesloten bij Ruiterplaat Vakanties, zijn de onze reguliere annuleringsvoorwaarden van toepassing: 

  • Bij annulering meer dan drie maanden voor aanvang van het verblijf, bedragen de annuleringskosten 25% van de overeengekomen huurprijs; 
  • Bij annulering binnen drie tot twee maanden voor aanvang van het verblijf, bedragen de annuleringskosten 50% van de overeengekomen huurprijs; 
  • Bij annulering binnen twee tot één maand(-en) voor aanvang van het verblijf, bedragen de annuleringskosten 60% van de overeengekomen huurprijs; 
  • Bij annulering binnen 4 tot 2 weken voor aanvang van het verblijf, bedragen de annuleringskosten 90% van de overeengekomen huurprijs; 
  • Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van het verblijf of bij annulering tijdens het verblijf, bedragen de annuleringskosten 100% van de overeengekomen huurprijs. 

 
Annuleringsverzekering 

Indien u via Ruiterplaat Vakanties een annuleringsverzekering heeft afgesloten en annuleert met een voor de verzekering geldige reden, dan kunnen de kosten mogelijk via de verzekering teruggevorderd worden. Bekijk onze Algemene voorwaarden voor meer informatie over de annuleringsverzekering. Heeft u elders een (doorlopende) annuleringsverzekering afgesloten? Wij helpen u graag met de gewenste documenten voor uw verzekeringsmaatschappij.