Aqua Village | Vakantiehuizen met aanlegsteiger in Kortgene

Aqua Village bestaat uit exclusieve vrijstaande woningen met eigen aanlegsteiger en voorzien van alle comfort. Ontdek met een sloepje de onbewoonde eilandjes in het Veerse Meer of geniet van Zeeuwse zilte zaligheden in één van de gezellige restaurants in Kortgene. Aqua Village is een perfecte uitvalsbasis voor alle vormen van (water)recreatie.

 
 

De fanatieke watersporter voelt zich in de vakantiehuizen in park Aqua Village in Kortgene als een vis in het water. Deze moderne vakantiehuizen hebben een fraaie ligging aan de haven in Kortgene. Dit is een perfecte locatie voor een vakantie aan het Veerse Meer. De vakantiehuizen voor 6- en 8 personen en van alle gemakken voorzien. De vakantiehuizen hebben een ruim terras aan het water, met een schitterend uitzicht over het Veerse Meer.

Niet alleen de ligging aan het Veerse Meer, maar het feit dat u met uw boot kunt aanmeren bij uw vakantiehuis in Kortgene, maken deze vakantiewoningen in Kortgene uniek. In de tuin van uw vakantiewoning bevindt zich een aanlegsteiger voor uw boot van maximaal 9 meter lang. U bereikt de steiger doormiddel van de trap vanaf uw terras naar uw ruime tuin. Aqua Village is een perfecte locatie voor een vakantie met de boot.

 

Bekijk de locatie