De Veiligheidsregio Zeeland heeft bekend gemaakt dat wij vanaf  01 mei a.s. weer gasten mogen ontvangen aan de Zeeuwse kust. Wij hanteren een speciaal protocol met aangepaste richtlijnen voor hygiëne en veiligheid. Zoals u dat van ons gewend bent kunnen wij u ook tijdens deze periode een onbezorgde en veilige vakantie bieden. 

COVID-19 en uw vakantie 

De wereldwijde impact van het Coronavirus raakt ons allemaal. Deze uitzonderlijke situatie brengt veel onzekerheid met zich mee. Wij doen ons uiterste best om uw zorgen zoveel mogelijk weg te nemen. Een veilig verblijf is onze hoogste prioriteit. Heeft u binnenkort een verblijf gepland bij Ruiterplaat Vakanties of bent u dat van plan? Wij informeren u graag over de recente ontwikkelingen en wat dat betekent voor uw vakantie: 

 

Verblijven vanaf 01 mei 2020

Vanaf 01 mei a.s. kunt u weer in alle privacy bij ons genieten van een welverdiende vakantie. Onze vakantiewoningen zijn veelal gelegen op ruime percelen met veel privacy op kleinschalige vakantieparken. Wij bieden een uitstekende service, waarbij wij anticiperen op uw persoonlijke wensen. Voor boodschappen hoeft u de vakantiewoning niet te verlaten, u kunt hiervoor gebruik maken van onze boodschappenservice. En mocht uw vakantie door COVID-19 toch niet kunnen doorgaan, dan hanteren wij soepelere voorwaarden.

Zorgeloos reserveren 

Voor reserveringen met een verblijf in de periode tot 31 augustus 2020 gelden de volgende aangepaste boekingsvoorwaarden: 

Boek nu, beslis later
Binnen 14 dagen na het maken van de reservering, kan de reservering kosteloos worden geannuleerd tenzij de reservering 28 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf is gedaan. Als u heeft betaald met een recreatie-voucher, dan ontvangt u hiervoor een nieuwe recreatie-voucher.

Extra zekerheid t/m de zomervakantie

Reserveer nu alvast uw verblijf voor de zomer, zodat u verzekerd bent van een heerlijke vakantie aan de Zeeuwse kust. Mocht uw reservering onverhoopt vanwege COVID-19 toch geen doorgang kunnen vinden, dan kunt u de gemaakte boeking kosteloos verplaatsen naar een periode later in het jaar. Of u kunt een recreatie-voucher aanvragen, die u voor een verblijf tot 1 juli 2021 kunt verzilveren. 

Voor al het overige blijven onze algemene voorwaarden van kracht.

Extra hygiëne en andere maatregelen 

Een veilig verblijf voor iedereen is onze hoogste prioriteit. Wij hopen op uw begrip voor enkele aanpassingen in deze bijzondere periode. 

Hygiëne

We treffen alle nodige voorzorgsmaatregelen om aan de hoogste normen voor veiligheid en hygiëne te voldoen. Voor uw aankomst is de vakantiewoning met de grootste zorgvuldigheid schoongemaakt en treffen wij de volgende aanvullende maatregelen: 

 • Het bed- en badlinnen wordt op 95 graden gewassen en gedesinfecteerd. 
 • De handcontactpunten, de keuken en het sanitair in uw vakantieverblijf worden gedesinfecteerd. 
 • Voor de schoonmaak van uw vakantieverblijf werken wij met Alphades, een desinfectiemiddel dat ook in ziekenhuizen wordt gebruikt, met het Cradle to Cradle Gold certificaat 100% veilig voor mens en milieu. 
 • De vakantiewoning wordt voor aankomst minimaal 5 uur geventileerd. 

In- en uitchecken 

Wij streven naar zo min mogelijk fysiek contact. Op de dag van aankomst kunt u vanaf 16.00 uur de sleutel van uw vakantiewoning afhalen bij de receptie. Er is max. 1 persoon tegelijk in de receptie toegestaan. Voor ieders veiligheid bevinden onze medewerkers zich achter plexiglas. De sleutel van uw vakantiewoning wordt voor overhandiging gedesinfecteerd. 

I.v.m. de extra hygiene maatregelen is de vertrektijd aangepast naar 9.00 uur. Voor vertrek informeren wij u over de aangepaste procedure.

Boodschappenservice 

Met onze boodschappenservice hoeft u de vakantiewoning niet te verlaten. In samenwerking met Albert Heijn Kamperland worden uw boodschappen bij uw vakantiewoning bezorgd (€ 5,00 bezorgkosten). Bestel hier alvast uw boodschappen voor uw verblijf. Liever elke ochtend verse broodjes bij het ontbijt? Maak dan gebruik van onze broodjesservice, u kunt de broodjes online betalen en wij hangen ze ’s ochtends aan de deur.

Meer over de recreatie-voucher

De voucher is in principe een digitaal tegoed t.w.v. de ontvangen (aan)betaling van de reissom. U ontvangt van ons een unieke code, waarmee u dit tegoed kunt verzilveren voor een volgend verblijf. Bij een online boeking kunt u de voucher verzilveren door de vouchercode in te voeren in stap 1 van het boekingsproces. Op de uitgegeven vouchers zijn de volgende voorwaarden van toepassing: 

 • U kunt de voucher tot één jaar na het moment van uitgifte gebruiken als betaalmiddel voor een nieuwe boeking via onze website. 
 • De voucher kan verzilverd worden voor een verblijf in de periode tot 1 juli 2021.
 • De voucher heeft een waarde van het reeds door u betaalde bedrag. 
 • Indien de nieuwe reissom hoger is, dan betaalt u het prijsverschil. 
 • Indien de nieuwe reissom lager is, dan heeft u een resterend tegoed op de voucher, die u kunt gebruiken voor een tweede boeking gedurende de geldigheid van de voucher. 
 • De voucher is niet-restitueerbaar of overdraagbaar. 
 • Er vindt geen terugbetaling plaats, ook niet als u de voucher niet gebruikt/kunt gebruiken.

Wilt u een voucher aanvragen, klik dan hier. Heeft u een recreatie-voucher aangevraagd? Dan ontvangt u deze uiterlijk binnen twee weken via e-mail.

 

Heeft u nog vragen over uw (geplande) vakantie en de maatregelen rondom het Coronavirus COVID-19? Op onze pagina met Veelgestelde Vragen hebben wij de belangrijkste vragen voor u verzameld en beantwoord.