Huurtarieven & Kortingen

Huurtarieven & kortingen

Bij het boeken van een vakantie komt u vaak aantrekkelijk geprijsde aanbiedingen tegen. Bij het boeken blijkt echter dat er allerlei extra verplichte kosten in rekening worden gebracht, waardoor u soms zelfs het dubbele kwijt bent.

 

Ruiterplaat Vakanties vindt het belangrijk om eerlijke en transparante prijzen te communiceren. Onze huurprijzen zijn dan ook zoveel mogelijk gebaseerd op All-in prijzen

 

De toeristenbelasting en administratiekosten zijn de enige verplichte kosten die extra in rekening worden gebracht. Deze zijn niet in onze huurtarieven opgenomen, omdat deze afhankelijk zijn van het aantal personen in uw reisgezelschap en het verbruik. Daarnaast vragen wij u een borgsom te voldoen. Deze krijgt u als alles in orde is uiteraard weer retour.

 

Kortingen

Wij waarderen onze vaste gasten. Uw loyaliteit belonen wij dan ook graag met een speciale korting. Onze medewerkers informeren u graag over de voorwaarden. Naast onze ‘vaste gasten korting’ hebben we wekelijks aantrekkelijk geprijsde aanbiedingen en last minute kortingen.