Strand

Uitleg bij reserveren

Wij nodigen u uit om een reservering te maken bij Ruiterplaat Vakanties. We hebben onze website zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijk voor u gemaakt. Hieronder vindt u informatie over hoe u uw vakantiewoning online kunt reserveren.

Reserveer uw vakantiewoning eenvoudig

 

Vakantiewoning zoeken

In de 'Zoek & boek' op  homepagina kunt u een locatie, gewenste verblijfsperiode en andere wensen selecteren. Door vervolgens op ‘toon resultaten’ te klikken vindt u een overzicht van de beschikbare vakantiewoningen. U kunt ook via onze parkenpagina zoeken. U kunt per park een lijst van vakantiewoningen bekijken, klikt u verder op de woning van uw keuze dan komt u op de pagina van deze woning.

 
Vakantiewoning reserveren

Wanneer u de gewenste verblijfsduur en aankomstdag heeft geselecteerd, kunt u het aantal personen in uw reisgezelschap aangeven. Wij vragen u of u nog extra artikelen wenst te bestellen, zoals linnengoed of handige artikelen voor een verblijf met kinderen. In het linkergedeelte van de website ziet u een overzicht van uw reservering. Bij stap 2 kunt u uw naam en adresgegevens invullen. Voor het maken van de reservering hebben wij ook uw e-mailadres nodig. Heeft u een ‘Mijn Ruiterplaat account’ dan kunt u inloggen en het boekingsproces vervolgen. Na bevestiging van de reservering komt u op een totaaloverzicht van uw gegevens en de boeking. U kunt aangeven hoe u wenst te betalen.


Betalingskeuze

U kunt direct online betalen via uw bank (via Ideal): wel zo makkelijk! Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag aan ons over te maken. Wij vragen u een aanbetaling van de helft van het huurbedrag en bijkomende kosten te doen. Op de factuur vindt u de termijn waarvoor de tweede betaling moet zijn voldaan. Indien u korter dan 6 weken voor aankomst reserveert vragen wij een volledige betaling.


Reserveringsbevestiging & factuur

Na het online reserveren, ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging per e-mail. Hierin vindt u de factuur, betalingsgegevens en alle extra informatie over uw reservering.