Meivakantie in een luxe vakantiehuis in Zeeland

Reserveer een luxe vakantiewoning in de meivakantie en geniet met het hele gezin van een vakantie aan de kust in Zeeland. Bij Ruiterplaat Vakanties vindt u de perfecte vakantiewoning voor een heerlijke meivakantie. Zowel u als uw kinderen zullen zich hier niet vervelen. Want terwijl u geniet van een lekker glaasje wijn, vermaken de kinderen zich in de ruime tuin van uw vakantiewoning. Of u gaat er met z'n allen opuit, maakt een lange strandwandeling over het Banjaardstrand en strijkt neer bij één van de vele strandrestaurants. Klinkt goed, niet waar?

 

Kom tijdens de meivakantie naar Zeeland!

De meivakantie is een heerlijke periode om er met het hele gezin even tussenuit te gaat. De natuur staat volop in bloei, de temperaturen beginnen te stijgen en het zeewater begint zich al op te warmen. Zowel buiten als binnen in uw luxe vakantiehuis is het in de meivakantie genieten van een welverdiende vakantie. Bij mooi weer maakt u een fijne strandwandeling, waarna u neerstrijkt bij één van de hippe beachclubs langs het Noordzeestrand. Is het weer even iets minder? Dan trekt u zich terug in uw luxe vakantiewoning en warmt u op met een kopje koffie bij de open haard. U zult zich hier niet snel vervelen!

Een ruim aanbod voor het hele gezin

Bij Ruiterplaat Vakanties boekt u uw vakantiehuis op één van de vele vakantieparken aan de kust in Zeeland. Zo bieden wij een ruim aanbod aan vakantiewoningen op Roompot Beach Resort, het meest kindvriendelijke park van Kamperland. Of wacht dacht u van een vakanitewoning op loopafstand van het water? Vakantiepark Ruiterplaat en De Schotsman bieden vanwege hun gunstige ligging aan het Veerse Meer tal van mogelijkheden voor watersporters. En misschien gaat u er wel met de boot op uit? Dan zijn de unieke waterwoningen mét eigen aanlegsteiger in Kortgene voor u uitermate geschikt.