Veerse Muze
Zoeken Locatie

Veerse Muze

Exclusieve design appartementen op het mooiste plekje van Zeeland! Direct aan het Veerse Meer met uitzicht op het pittoreske Veere. In deze waterrijke omgeving bruist het. Er is voortdurend iets om naar te kijken. Schepen, jachten en zeilboten kruisen elkaar. Maar het is ook een plek die rust uitademt. Als 's avonds de rust op het water wederkeert, kunt u genieten van de stilte. Dit is vakantie vieren op een toplocatie.

Aankomst
Vertrek
Filter
6 accommodaties gevonden
foto's kaart
Categorie H

Veerse Muze 7b

Exclusief appartement op de 1e verdieping met luxe inrichting en een adembenemend uitzicht op het pittoreske Veere en het Veerse Meer.

 

 

Categorie I

Veerse Muze 7e

Exclusief appartement op de 2e verdieping met luxe inrichting en een adembenemend uitzicht op het pittoreske Veere en het Veerse Meer. Kinderen tot 12 jaar zijn niet toegelaten in dit appartement.

 

 

Categorie H

Veerse Muze 7f

Exclusief appartement op de 2e verdieping met luxe design inrichting en een adembenemend uitzicht op het pittoreske Veere en het Veerse Meer.

 

 

Categorie I

Veerse Muze 7g

Exclusief en ruim appartement op de 3e verdieping met een adembenemend uitzicht op het pittoreske Veere en het Veerse Meer.

 

Categorie H

Veerse Muze 7i

Exclusief hoekappartement op de 3e verdieping met een adembenemend uitzicht op het pittoreske Veere en het Veerse Meer.

 

 

Categorie I

Veerse Muze 7h

Exclusief en ruim hoekappartement op de 3e verdieping met een adembenemend uitzicht op het pittoreske Veere en het Veerse Meer.

 

Onder de appartementen bevindt zich het restaurant met een groot terras Gasterij Rubens.

Locatie