Een lang Paasweekend aan zee in Zeeland

Het begin van de lente, het ontspringen van lentebloemen en de eerste blaadjes aan de bomen; Pasen is elk jaar weer bijzonder. Ook is Pasen hèt moment voor een gezellig samenzijn met familie en vrienden. Op de vakantieparken van Ruiterplaat Vakanties vindt u vele vakantiewoningen die zich perfect lenen voor een lekker lang Paasweekend. Bekijk hieronder ons aanbod. 

 
 

 

 

Wilt u er even helemaal uit? Een lenteweekend weg of toch een week paasvakantie? Bij Ruiterplaat Vakanties hebben we een ruim aanbod aan vakantiewoningen aan de Zeeuwse kust, zodat heerlijk kunt ontspannen in een huisje aan zee. Boek nu uw vakantiewoning met onze speciale paasaanbieding, waardoor uw paasvakantie extra voordelig wordt. 

 

Luxe Paasweekend in de natuur

Pasen is het moment om gezellig samen te zijn en te genieten van een paasontbijt, een mooie wandeling door het prachtige lentelandschap en misschien wel het zoeken van paaseieren in de tuin! Bij Ruiterplaat Vakanties komt u tijdens het Paasweekend helemaal tot rust. Of u nu rustig op de bank zit en buiten de vogeltjes een nestje ziet bouwen en de eerste knoppen aan de bomen ziet komen of als u na een wandel- of fietstocht bijkomt in de luxe van uw eigen vakantiehuis, bij ons bent u aan het juiste adres. In een van onze luxe vakantiehuizen kunt u dit lekker lange weekend vieren.

 

Altijd een vakantiehuis dat bij u past!

Gaat u er tijdens de Paasdagen gezellig met het gezin op uit of zoekt u een vakantiehuis voor meerdere personen? Bij Ruiterplaat Vakanties hebben wij altijd een vakantiehuis dat past bij uw gezelschap. Voor uw gezin met kinderen kiest u bijvoorbeeld voor een vakantiehuis voor 4 - 6 personen in park Roompot Beach Resort of De Banjaard. Gaat u met een groep vrienden? Kies dan uit ons gevarieerd aanbod groepsaccommdaties, voor groepen tot 12 personen. Toch liever met z'n twee relaxen? Kies dan voor de appartementen in Veerse Muze of d'Ouwe Haven, romantisch gelegen aan het Veerse Meer. 

 

Maak uw verblijf extra comfortabel!

Bij Ruiterplaat Vakanties doen wij er alles aan om uw vakantie in Zeeland zo zorgeloos mogelijk te maken. Want op vakantie is er maar één ding dat telt, genieten. Niet alleen van de vrije tijd, de rust en het prachtige Zeeuwse landschap, maar ook van elkaar! Daarom bieden wij u de mogelijkheid diverse zaken toe te voegen aan uw reservering. Wat dacht u van fris opgemaakte bedden en een pakket met luxe haddoeken bij aankomst? Een verwenpakket voor het creeëren van een ultieme wellness-beleving? Of comfortabele fietsen die bij aankomst klaarstaan bij uw vakantiewoning, klaar om met u de omgeving te ontdekken? Wij regelen het voor u! Bekijk hier de mogelijkheden.