Pasen

Geniet van een lange luxe paasweek/weekend

Het begin van de lente, het ontspringen van lentebloemen en de eerste blaadjes aan de bomen; Pasen is elk jaar weer bijzonder.

Ook is Pasen hèt moment voor een gezellig samenzijn. Op de vakantieparken van Ruiterplaat Vakanties vindt u vele Paasarrangementen voor een lekker lange luxe week/weekend weg.

 

Wilt u er even helemaal uit? Een lenteweekend weg of toch een week paasvakantie? Bij Ruiterplaat Vakanties hebben we een ruim aanbod aan vakantiewoningen aan de Zeeuwse kust, zodat heerlijk kunt ontspannen in een huisje aan zee. Boek nu uw vakantiewoning met onze speciale paasaanbieding, waardoor uw paasvakantie extra voordelig wordt. 

Aankomst
Vertrek
Filter

Luxe Paasweekend in de natuur

Pasen is het moment om gezellig samen te zijn en te genieten van een paasontbijt, een mooie wandeling door het prachtige lentelandschap en misschien wel het zoeken van paaseieren in de tuin! Bij Ruiterplaat Vakanties komt u tijdens het Paasweekend helemaal tot rust. Of u nu rustig op de bank zit en buiten de vogeltjes een nestje ziet bouwen en de eerste knoppen aan de bomen ziet komen of als u na een wandel- of fietstocht bijkomt in de luxe van uw eigen vakantiehuis, bij ons bent u aan het juiste adres. In een van onze luxe vakantiehuizen kunt u dit lekker lange weekend vieren.

Deze website maakt gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Meer informatie.
  • Essentieel
  • Ik wil een optimale website ervaring