Pinksteren

Pinksteren, een weekend extra lang genieten!

Kan de zomer voor u niet vroeg genoeg beginnen? Dat komt goed uit, want het Pinksterweekend van 7 - 11 juni 2019 leent zich perfect voor een korte vakantie aan de kust in Zeeland. Verblijf tijdens dit extra lange weekend in één van onze luxe vakantiehuizen. Wat u ook kiest, alle woningen liggen op een ideale locatie nabij het strand, waar het tijdens het lange Pinksterweekend al heerlijk toeven is!

Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod. 

 

Aankomst
Vertrek
Filter

Pinksteren 2019

Dit jaar valt Pinksteren op zondag 9 en maandag 10 juni 2019. Traditiegetrouw is dit extra lange weekend de start van het zomerseizoen in Zeeland. Ook in de natuur zie je dat de zomer er aankomt, de natuur staat in volle bloei en de temperaturen beginnen al wat op te lopen. Veel toeristen reizen in deze periode af naar Zeeland. Ruiterplaat Vakanties biedt in dit lange weekend een speciaal Pinksterarrangement van vrijdag 7 juni tot en met dinsdag 11 juni 2019. Zo kunt u met familie en/of vrienden een dag extra genieten van al het moois dat Zeeland u te bieden heeft. 

Boek uw favoriete vakantiehuis tijdens Pinksteren

Het aanbod van Ruiterplaat Vakanties is ook tijdens het Pinksterweekend zeer gevarieeerd. Zoekt u een knusse vakantiewoning voor uw gezin of kiest u liever voor een luxe vakantievilla op De Groote Duynen, op steenworp afstand van het brede Banjaardstrand? Er is voor ieder wat wils! Park De Banjaard is gelegen onderaan de duinen van het Noordzeestrand. Als u hier verblijft, staat u binnen 5 minuten op het strand. Bent u een watersportliefhebber? Kies dan voor park Ruiterplaat, De Schotsman of de Veerse Muze. Hier vindt u een mooi aanbod aan vakantiewoningen, waarvan enkele direct gelegen aan het Veerse Meer.