Ruiterplaat Vakanties
Vakantiehuis Banjaardstrand hond Zeeland Nederland

Vakantie met hond

Vakantie met hond in Zeeland

Beleef de Zeeuwse kust tijdens een vakantie met hond in Zeeland. Ruiterplaat Vakanties biedt vakantiehuizen dicht bij de Noordzee en het Veerse Meer. Wandelen over het strand, waar uw hond heerlijk kan ravotten terwijl u tot rust komt en geniet van de prachtige omgeving. Zeeland is de perfecte bestemming voor een vakantie met hond! 

 
 
 

Vakantie met hond aan het Veerse Meer

Op zoek naar een vakantiehuis voor u en uw hond aan het Veerse Meer? Dan is Havenweg 8 een aanrader! Dit heerlijke vakantiehuisje voor 4 personen biedt een vrij uitzicht over het Veerse Meer en uw trouwe viervoeter is ook van harte welkom. Langs de oever van het Veerse Meer kunt u heerlijk wandelen met uw hond. 

Havenweg 8 | Havenweg

 

Groeneweg 4 | Landelijk

Natuurhuisje met hond in Zeeland

Op een unieke locatie, midden in de natuur vindt u Groeneweg 4. Dit 6-persoons vakantiehuis biedt een heerlijke ruime tuin waar uw hond zich zeker kan vermaken. Vanuit uw vakantiehuis kunt u prachtige wandelingen door de polder en langs de Oosterschelde maken. 

 

Luxe strandvilla met hond

Genieten van een luxe verblijf met hond in een strandvilla onder aan de duinen van het Banjaardstrand. Waterlijn 10 is de luxe vakantievilla die u zoekt. Een ruime tuin voor uw hond, met de mogelijkheid om het terras af te sluiten. Voor u een sauna waar u kunt ontspannen na een lange strandwandeling. 

Waterlijn 10 | De Groote Duynen

 

Zijn er huisdiervriendelijke restaurants in de omgeving?

In veel restaurants in de omgeving van uw vakantiehuis is ook uw hond van harte welkom. Uw trouwe viervoeter hoeft niet alleen thuis te blijven en u kunt genieten van een heerlijk diner. Als dat geen win-winsituatie is! Op onze pagina met restaurants vindt u een tabblad met restaurants waar honden welkom zijn. 

Waarom een vakantiehuis met hond in Zeeland boeken? 

Zeeland is de provincie om een vakantiehuis te boeken samen met uw trouwe viervoeter. Na een heerlijke wandeling over het strand of door één van de natuurgebieden kunt u geheel tot rust komen in uw huisdiervriendelijke vakantiehuis aan de Zeeuwse kust.