008 RPV Ostrea 146 Kamperland 131118

Overnachten op Noord-Beveland

LR 029 RPV Ostrea 146 Kamperland 131118 LR 029 RPV Ostrea 146 Kamperland 131118

Overnachten doet u op het eiland Noord-Beveland bij Ruiterplaat Vakanties. Hier kiest u uit ons gevarieerde aanbod met ruim 200 vakantiewoningen uw favoriete locatie. Er is altijd een vakantiehuis dat bij u past. Onze vakantiehuizen zijn gelegen op vakantieparken De Banjaard, Ruiterplaat, De Schotsman, Roompot Beach Resort, Rancho Grande, Marinuswerf, Deltona Park en Aqua Village. Tevens verhuren wij enkele huizen aan de haven van Kortgene en in het buitengebied van Kamperland. Kijk hier voor een overzicht van onze parken. 

 

Alle vakantiehuizen van Ruiterplaat Vakanties zijn modern en sfeervol ingericht voor gezelschappen tot 12 personen. Even een paar dagen samen ertussenuit? Boek dan een romantisch weekendje aan zee in één van onze apartementen aan het Veerse Meer. Met het gezin een weekje vakantie in de zomer? Dan bent u in onze vakantiehuizen in De Banjaard en Roompot Beach Resort aan het juiste adres. Een weekend met de hele familie of vriendengroep genieten in Zeeland? Boek dan onze Penthouse XXL, geschikt voor groepen tot 12 personen.  


In veel van onze vakantiewoningen in Zeeland is ook uw hond van harte welkom. Zo kan ook uw trouwe viervoeter genieten van een welverdiende vakantie. Het eiland Noord-Beveland is erg hondvriendelijk. Honden zijn in veel natuurgebieden en op de stranden het hele jaar toegestaan, mits aangelijnd. De regels verschillen per gebied, maar staan altijd duidelijk aangegeven bij de duinovergangen of aan de rand van het natuurgebied. Dus wandel met uw hond door de uitgestrekte natuur op het eiland Noord-Beveland, laat hem een frisse duik nemen in de Noordzee of gewoon lekker ravotten in de afgesloten tuin van uw vakantiewoning. Niet alleen in de natuur, maar ook in veel restaurants is uw hond van harte welkom. Restaurant De Brouwerij in Kamperland heeft zelf een menukaart speciaal voor de hond! Wij weten het zeker, ook uw hond wilt volgend jaar weer op vakantie in Zeeland!

 

De vakantiehuizen in Zeeland van Ruiterplaat Vakanties beschikken over diverse faciliteiten om uw vakantie extra comfortabel te maken. Veel van de vakantiehuizen beschikken over een (infrarood)sauna, zo ervaart u het hele jaar door een wellness-gevoel in uw vakantiehuis. Eén van deze luxe vakantiehuizen aan zee is zelfs uitgerust met een privé jacuzzi in de tuin van de villa. Dit is optimaal genieten met een weids uitzicht over het water. De luxe vakantiehuizen aan zee in De Groote Duynen beschikken ook over een gashaard.