Leuke dagtrips

Leuke dagtrips

Tijdens uw vakantie in Noord-Beveland draait het voornamelijk om de zee en het strand. Maar er is meer! Op en rond Noord-Beveland zijn tal van activiteiten voor jong en oud, waar u zich niet snel zult vervelen. Ga er gezellig op uit met het hele gezin, ontdek de schoonheid en veelzijdigheid van Zeeland en maak er een onvergetelijke vakantie van!

Leuke dagtrips

Eiland hoppen

Ontdek de idyllische eilandjes op het Veerse Meer. U treft er zeventien stukjes land aan waarvan u er twaalf mag bezoeken. De vogels hebben hun eigen eilanden, waar ze kunnen rusten, eten en broeden. Vanaf Kamperland kunt u met het voet-fietsveer ook oversteken naar Veere om Walcheren op de fiets te verkennen.

www.rederij-dijkhuizen.nl  

 

De zelf plukkerij

Bij De Zelfplukkerij kunt u zelf fruit plukken. Ongeveer eind juni begint het zelfplukseizoen. Wanneer precies hangt af van de natuur. Zelf fruit plukken is een heerlijke bezigheid voor alle leeftijden en u plukt het lekkerste fruit zo vers als het maar kan. Ze hebben rode-, witte- en zwarte bessen, kruisbessen, frambozen, kersen, bramen, pruimen en nog veel meer. Nu het plukken bent u hier welkom om een workshop jam koken te volgen.

www.zelfplukkerij.nl   

 

Deltapark Neeltje Jans

Bij Neeltje Jans komen natuur, cultuur en techniek samen. In het attractiepark op het voormalige werkeiland van de Stormvloedkering vind je informatie over de Deltawerken en de Oosterscheldekering en je kunt een wandeling in een pijler maken. Maar het biedt ook alles voor een ontspannen dagje uit. Kinderen kunnen bijvoorbeeld spelen op de waterspeelplaats of genieten van een zeehondenshow.

www.neeltjejans.nl  

 

Wandelen met ezels

Wandelen door het idyllische polderlandschap met een ezel als gezelschap. U kunt zelfstandig op pad met een picknick aan het pakzadel. Ook worden er groepstochten met meerdere ezels georganiseerd. Wandelen met ezels werkt heel ontspannend en is een unieke gebeurtenis. Ezels zoeken graag contact en zijn in staat volwassenen en kinderen te laten ontspannen. U kunt het vergelijken met het effect dat dolfijnen op mensen hebben.

www.ezelhuis.nl  

 

Bezoekerscentrum Nationaal Park Oosterschelde

De Oosterschelde moet je beleven. Iedere dag weer. Geen dag is hetzelfde in het grootste Nationaal Park van Nederland. De Oosterschelde is het grootste en natste nationaal park van Nederland. Het is een wereld van getij, wind en vooral water, veel water. Door het getij is het landschap altijd anders. Bij eb zie je de platen en slikken, bij vloed is het een spel van wind en water. Onder water een prachtig kleurige wereld. Achter de dijken herinneringen aan het leven van de Zeeuwen met de zee in de vorm van karrevelden, inlagen en kreekgebieden. Het Park is niet omheind en kent geen kassa. Het is een Park voor iedereen en is niet alleen zeer toegankelijk maar ook zeer leerzaam.

http://www.np-oosterschelde.nl/

 

Zwemmen met zeeleeuwen

Bij Deltapark Neeltje Jans is het nu mogelijk om onder professionele begeleiding met zeeleeuwen te zwemmen! Een unieke zwemsessie duurt ca. 30 minuten met een maximum van 8 personen per sessie.

Deze onvergetelijke ervaring wordt op foto vastgelegd, een wetsuit en handdoek worden ter beschikking gesteld.

www.neeltjejans.nl  

 

My cup of tea

Uw krantje lezen met een versgemalen ambachtelijke koffie? Of kies voor één van de 50 verschillende theesoorten. Wat denkt u van een ‘aardbeien basilicum’ thee of ‘Kamperlandse ochtendzon’. In een landelijke omgeving, tussen Kamperland en Park Roompot Beach Resort vindt u koffie- en theeschenkerij Hoeve Hofwijk. Naast de vele koffie- en theesoorten kunt u er genieten van huisgemaakte lekkernijen, Of laat u verrassen tijdens een echte High Tea. Heeft de thee u goed gesmaakt? Alle theesoorten zijn verkrijgbaar en de theeshop.

www.hoevehofwijk.nl  

 

Zeeland vanuit de lucht

Bekijk Zeeland eens van de andere kant. U kunt op Zeeland Airport een rondvlucht boven Zeeland boeken bij Vliegwerk Zeeland. Tijdens het vliegen ziet u perfect hoe kunstwerk Zeeland is ingelijst door de zee. In voor een adrenalinekick? Spring dan uit het vliegtuig voor een tandemsprong samen met een ervaren instructeur van Skydive Zeeland.

www.skydive-zeeland.nl  

 

Uithaven Kamperland

De haven van kamperland barst van de fun. Je kunt met je vriendengroep elkaar achterna zitten bij de Lasergames. Er is een overdekt historisch winkelstraatje waar je lekker kunt shoppen. En en passant kun je alles leren over het universum in het planetarium. Leuk voor de kids zijn de spannende behendigheidslasergames.

http://www.uithaven-kamperland.nl  

 

Five star farm

Beleef het boerenbestaan op nostalgische wijze in de Five Star Farm in Kamperland. Voel, ruik en proef de verborgen schatten van het plattelandsleven. Educatief snuffelen in het info-doecentrum, spelen in de overdekte speeltuin en knuffelen met de pony’s. Tijd over? Maak dan een riteje met de huifkar met Oudhollandse picknickmand voor onderweg.

http://www.fivestarfarm.nl 

Deze website maakt gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Meer informatie.
  • Essentieel
  • Ik wil een optimale website ervaring