Naar het strand!

Naar het strand!

Het 3,2 kilometer lange Banjaardstrand aan de noord-westzijde van Noord-Beveland vormt een echte parel. Het familiestrand is op sommige plaatsen zelfs 500 meter breed en heeft voor iedereen iets te bieden. Het strand is ook toegankelijk voor minder validen. Het Banjaardstrand wordt jaarlijks onderscheiden met de Blauwe Vlag, een keurmerk dat onder andere ziet op kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. 

Strandhuisje huren

Via Ruiterplaats Vakanties kunt u een strandcabine huren, zodat u kunt genieten van uw eigen stukje strand. Ideaal tijdens een vakantie met kleine kinderen of wanneer u nét wat meer comfort wenst tijdens een heerlijke stranddag. De strandcabines zijn o.a. voorzien van twee ligstoelen, een windscherm en een tafel. Kies voor een huisje met zeezicht of in de beschutting van de hoog opgewaaide duinen.

De strandcabines zijn te huur vanaf 14 mei tot en met 18 september.

De prijs per week bedraagt € 70,00.

Paardrijden op het strand

Verken Noord-Beveland te paard. Over strand rijden is altijd prachtig. Even de voeten wassen in zee en dan in galop het water doen opspatten. Er zijn op Noord-Beveland ook meerdere ruiterroutes speciaal uitgezet waarbij u de tocht vaak over speciaal aangelegde ruiterpaadjes voert. In de maneges staan de paarden voor u klaar om een paar dagen lekker de natuur in te gaan. U komt door bossen, duinen en langs het strand. De arrangementen worden meestal in drie categorieën ingedeeld: beginners, halfgevorderden en gevorderden. Met regelmaat wordt onder begeleiding een buitenrit gemaakt. Een tocht overdag is lekker ontspannend, maar er worden ook spannende avond- of zelfs nachttochten georganiseerd.

www.manegedeeendracht.nl 

www.paardrijdeninzeeland.nl 

Deze website maakt gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Meer informatie.
  • Essentieel
  • Ik wil een optimale website ervaring