Shop till you drop

Shop till you drop

Shop till you drop in Zeeland! Kleine en grote winkelcentra in Zeeland bieden ruimte aan speciaalzaken en unieke winkels waar u heerlijk kunt shoppen. En tijdens de weekmarkten en braderieën zijn de winkelcentra extra bruisend. Een dagje shoppen in Goes, Middelburg, Veere of Zierikzee staat garant voor gezelligheid en volle tassen!

Shoppen in Zeeland

Goes

In Goes is het goed shoppen; het aantal winkels is vergelijkbaar met dat van een middelgrote stad. Veel winkels zijn gevestigd in historische panden in het gebied direct achter de Grote Markt. Naast de gangbare, landelijke winkelketens heeft Goes vele leuke en aparte boetiekjes. Elke dinsdag en zaterdag is er op de Grote Markt een gezellige en drukbezochte markt met allerlei kraampjes. De Grote Markt wordt eveneens omringd met tal van restaurants, terrassen en barretjes, waar u heerlijk kunt relaxen na een middagje shoppen. 

 

Middelburg

Winkelen in Middelburg betekent ronddwalen langs onverwachte zaakjes in een indrukwekkend monumentaal decor. Naast de bekende warenhuizen, wereldwijde ketens en alledaagse winkels ontdekt u in Middelburg volop toonaangevende speciaalzaken, kleine boetiekjes, curiosa- en antiekwinkels, antiquariaten en galeries. Iedere donderdag is er een gezellige weekmarkt op de markt van Middelburg. 

 

Zierikzee

Havenstad Zierikzee heeft een rijke historie en meer dan vijfhonderd monumenten in en rond de stad. In het centrum van de stad zijn vele boetiekjes en kleine winkeltjes te vinden. Maar dat niet alleen, ook enkele grote ketens hebben zich onlangs gevestigd in deze havenstad. Naast een gezellige winkelstad, leent Zierikzee zich ook perfect voor een hapje en een drankje. Rondom de gezellige pleinen in de stad vindt u een groot scala aan restaurants en barretjes. 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Meer informatie.
  • Essentieel
  • Ik wil een optimale website ervaring