Vakantie met hond in Zeeland

Op vakantie met uw hond

Wij vinden het belangrijk dat u samen met uw hond kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Wij informeren u dan ook graag over enkele zaken waar u rekening mee dient te houden en geven u enkele tips om uw verblijf en dat van uw hond zo aangenaam mogelijk te maken.

Huisregels

  • In de huisdiervriendelijke vakantiehuizen zijn maximaal twee honden toegestaan. U dient dit vooraf bij boeking op te geven.

  • Honden dienen in de vakantieparken ten allen tijde aangelijnd te zijn en indien mogelijk buiten het park uitgelaten te worden. Eventuele ongelukjes dienen door de begeleider direct opgeruimd te worden.

  • Huisdieren zijn niet toegestaan op het zitmeubilair, bedden en slaapkamers. Heeft u vragen over het verblijf van uw hond, neem dan contact op met onze receptie via +31-113 371866. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Stranden

Op de meeste stranden zijn honden welkom en mogen ze in de wintermaanden los lopen. In het zomerseizoen dienen de honden overdag aangelijnd te worden. Wij adviseren u altijd de borden bij de duinovergang in de gaten te houden. 

 

Banjaardstrand
Honden zijn toegestaan, maar moeten tussen 10.00 uur en 19.00 uur wel aangelijnd worden in het badseizoen. Het badseizoen is van 1 mei tot en met 1 oktober.

 

Strand Vrouwenpolder
Op het hoofdstrand van Vrouwenpolder (Breezand) zijn honden in het zomerseizoen niet toegestaan. Op het strand bij de Veersedam zijn honden het gehele jaar toegestaan, wel moeten ze in het badseizoen tussen 10.00 en 19.00 uur aangelijnd worden.

 

Strand Neeltje Jans
Op het strand van Neeltje Jans zijn honden toegestaan, maar moeten ze tussen 10.00 uur en 19.00 uur wel aangelijnd worden in het badseizoen. Het badseizoen is van 1 mei tot en met 1 oktober.

 

Veerse Meer
Langs de oevers van het Veerse Meer zijn honden welkom, mits ze zijn aangelijnd (jaarrond). Begrazingsgebieden zijn verboden voor honden. Let op de borden!

 

Oosterschelde
Op het Sofi astrand bij Roompot Beach Resort en langs de oevers van de Oosterschelde zijn honden welkom, mits ze zijn aangelijnd (jaarrond).

Mooie wandelingen met uw hond

Met bijna 150 km wandelnetwerk zijn er talloze mooie wandelingen voor u en uw hond. Ontdek de geheimen van dit eiland; de slikken en schorren, inlagen, kleurrijke akker randen en de weidse uitzichten over de polder en het water. Met het knooppuntensysteem van het wandelnetwerk kunt u zelf de route en afstand bepalen. Drie mooie wandelingen uitgelicht (honden aangelijnd):

 

Wandelroute Schotsman geel - 3 km
Vanaf de goed begaanbare bospaden op de Schotsman zie je schrale graslanden met bijzondere flora. Deze route biedt ook uitzicht over het Veerse Meer en Veere.

Start: werkschuur Staatsbosbeheer, Campenseweg, Kamperland. Volg gele route.

 

Wandelroute Goudplaat - 4 km
Wandeling over de Goudplaat, door loofbos en langs de oevers van het Veerse Meer.

Start: P-plaats aan de St. Felixweg, Kamperland. Volg rode route.

 

Nationaal Park Oosterschelde - Inlagen - Keihoogten 7 km
Gesitueerd aan de rechterzijde van Roompot Beach Resort.
Zeedijk tussen Wissenkerke en Colijnsplaat.

Vakantiefoto's

Heeft u een mooie foto van uw trouwe viervoeter tijdens de vakantie of een leuke tip voor andere hondenbezitters?
Deel deze dan met ons op Facebook!

Vakantiefoto's
Deze website maakt gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Meer informatie.
  • Essentieel
  • Ik wil een optimale website ervaring