Vakantiehuis 12 personen

Vakantiehuis voor 12 personen

Ook voor groepen van 12 personen heeft Ruiterplaat Vakanties een passend vakantiehuis of groepsaccommodatie. Wilt u samen genieten van een vakantie aan het strand? Boek dan het moderne vrijstaand vakantiehuis Ostrea 17/19 op park Roompot Beach Resort. Een kindvriendelijke vakantiewoning met uitzicht op de Oosterschelde. Of boek nu het luxe penthouse voor 12 personen direct aan het Veerse Meer, met een panoramisch uitzicht over het meer. In de zomermaanden een bruisende hotspot met watersportactiviteiten. In de wintermaanden maakt de dynamiek plaats voor een weldadige rust met een ongekend uitzicht. Dit exclusieve penthouse beschikt over 4 slaapkamers, 4 badkamers, sauna en een eigen aanlegsteiger.

 

Aankomst
Vertrek
Filter
2 accommodaties gevonden
foto's kaart
10
Categorie N

Penthouse XXL 4ab

Schotsman Watersport

Exclusief penthouse appartement voor 12 personen direct aan het Veerse Meer met panoramisch uitzicht op het Veerse Meer, sauna, 5 badkamers en eigen aanlegsteiger. Op zeer korte afstand van het Noordzeestrand.

9.3
Categorie L

Ostrea 17-19

Roompot Beach Resort

Villa voor 12 personen op korte afstand van het strand, het subtropisch zwemparadijs en nationaal park De Oosterschelde gelegen.