Zandbank 4

Zandbank 4 is een riante, luxe 8-persoons vakantievilla+, gelegen aan een waterpartij.  

 

De sfeervolle woonkamer is heerlijk licht en door de glazen pui over de volle breedte van de living (floor to ceiling windows) kunt u genieten van de befaamde Zeeuwse luchten en zonsondergangen. Met de dubbele tuindeuren kunt u de woonkamer optimaal met de tuin verbinden. Naast een grote eettafel is er een royale zithoek met flatscreen TV met buitenlandpakket en een sfeervolle gashaard.

 

De luxe, open keuken is volledig uitgerust met moderne kwaliteitsapparatuur, zoals een combi magnetron, vaatwasser en een Nespresso machine.

 

De villa beschikt over vier riante slaapkamers en twee luxe badkamers, waarvan 1 badkamer ensuite.

De badkamers zijn identiek uitgerust met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. In de hal is er tevens een apart gastentoilet.

 

Als u de tuindeuren in de woonkamer opent naar het heerlijk zonnige, royale terras kunt u direct van het buitenleven genieten. U vindt hier een grote eettafel en twee comfortabele ligbedden.  

De royale tuin grenst aan een waterpartij en wordt omringd door glooiingen, helmgras en duinstruweel. Door de ligging op het zuiden vindt u hier altijd een heerlijke plek in de zon.

 

De vakantievilla beschikt over een inpandige berging met een vriezerwasmachine en droger. Er is een safe voorhanden. Er is parkeergelegenheid voor twee auto’s per villa.

 

Uw huisdier is van harte welkom in deze villa.

 

De Groote Duynen is een park in ontwikkeling, dat gefaseerd wordt opgeleverd. De bouwwerkzaamheden op de Waterlijn en Zandbank zijn reeds afgerond, maar op enkele locaties in het park kunnen bouwwerkzaamheden plaatsvinden. U profiteert hierdoor van gereduceerde huurprijzen. Wij proberen de overlast tot een minimum te beperken.

8 personen
4 slaapkamer(s)
wifi
Foto impressie
Kenmerken
Algemeen
Wifi
WIFI
Niet roken
Voorzieningen
Huisdieren toegestaan
gashaard
2e badkamer
Locatie op kaart