Ruiterplaat Vakanties
Covid-19 vakantie Zeeland

COVID-19

Update 04 april 2022

In verband met het Coronavirus hanteren wij aangepaste boekingsvoorwaarden en aangepaste richtlijnen voor hygiëne en veiligheid tijdens uw verblijf. Wij volgen de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus op de voet en laten ons leiden door de actuele richtlijnen van de Rijksoverheid. 

 

U BENT VAN HARTE WELKOM

U bent van harte welkom bij Ruiterplaat Vakanties. De luxe vakantiewoningen zijn veelal vrijstaand gelegen op zeer royale percelen met veel privacy. Wij treffen alle nodige voorzorgsmaatregelen om aan de hoogste normen van hygiëne te voldoen. 

ONBEZORGD GENIETEN: ONZE MAATREGELEN

Een veilig verblijf is onze hoogste prioriteit. We treffen alle nodige voorzorgsmaatregelen om aan de hoogste normen voor veiligheid en hygiëne te voldoen. Voor uw aankomst is de vakantiewoning met de grootste zorgvuldigheid schoongemaakt en treffen wij de volgende aanvullende maatregelen:

• Het bed- en badlinnen wordt op 95 graden gewassen en gedesinfecteerd.

• De handcontactpunten, de keuken en het sanitair in uw vakantieverblijf worden gedesinfecteerd.

• Voor de schoonmaak van uw villa werken wij met Alphades, een desinfectiemiddel dat ook in ziekenhuizen wordt gebruikt, met het Cradle to Cradle Gold certificaat 100% veilig voor mens en milieu.

• De woning wordt voor aankomst minimaal 5 uur geventileerd.

UW RESERVERING ANNULEREN / VERPLAATSEN I.V.M. COVID 19

Indien uw vakantie door COVID-19 niet door kan gaan, wegens een gesloten grens of negatief reisadvies, dan bieden wij u de flexibiliteit om de reservering te verplaatsen naar een andere periode. Wij adviseren u echter om elders een annuleringsverzekering met coronadekking af te sluiten, zodat u verzekerd bent voor annuleringskosten bij een coronabesmetting.

Annuleren/verplaatsen i.v.m. coronabesmetting

Bent u (of andere personen in uw reisgezelschap) besmet met het coronavirus, waardoor uw vakantie niet door kan gaan? Dan gelden onze standaard annuleringsvoorwaarden en vindt er geen restitutie plaats. Wij adviseren u om elders een annuleringsverzekering met coronadekking af te sluiten, zodat deze annuleringskosten door de verzekering gedekt zijn.

Annuleren/verplaatsen i.v.m. gesloten grens/negatief reisadvies

Wij bieden u de mogelijkheid om uw vakantie te verplaatsen in het geval van:

  • Een gesloten grens
  • Een negatief reisadvies naar Nederland in combinatie met een quarantaineplicht bij aan en/of terugkomst

Bovenstaande dient op de officiële website van de Nederlandse overheid of overheid van het land van herkomst te worden gecommuniceerd.

In bovenstaande gevallen kunt u tot 14 dagen voor aankomst uw reservering (zonder omboekingskosten) verplaatsen. Hierna gelden onze standaard annuleringsvoorwaarden. Het totaalbedrag van uw boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde reservering duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra. Voor al het overige blijven onze algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden van kracht.