Aankomst- en vertrekdagen

Op reguliere wisseldagen kunt u bij ons inchecken op maandag en vrijdag tussen 16.00 en 17.30 uur. In juli en augustus is de wisseldag voor de parken Ruiterplaat, De Schotsman, Rancho Grande, Marinuswerf, Landelijk en Kortgene, op zaterdag. Komt u later aan dan bovengenoemde tijden? Meldt dit dan tijdig aan onze medewerkers via tel. +31 (0)113-371866.  

Op reguliere vertrekdagen (maandag en vrijdag) dient u uw vakantiewoning voor 09:00 uur te verlaten. Er vindt geen check-out controle plaats. De sleutels kunt u in de retourenvelop deponeren in de brievenbus van het kantoor. De borg wordt binnen 14 dagen na vertrek per bank aan u geretourneerd, mits u de woning volgens onze voorschriften heeft achtergelaten. Contante uitbetaling van de borg is niet mogelijk. Vertrekt u eerder? Laat dit dan minimaal 1 dag van tevoren aan ons weten. Vertrekt u buiten de openingstijden van ons kantoor? Laat dit dan tijdig aan ons weten.  

Bezoekers

Overnachtende bezoekers zijn van harte welkom, mits dit het maximaal aantal personen van de betreffende vakantiewoning niet overschrijdt. Wel dienen deze bezoekers op ons kantoor te worden aangemeld. Voor deze bezoekers zal toeristenbelasting in rekening worden gebracht.

Huisdieren

In een groot gedeelte van onze vakantiehuizen zijn huisdieren van harte welkom. Er zijn maximaal twee huisdieren per woning toegestaan. Huisdieren van bezoekers zijn helaas niet toegestaan. Vanaf 1 mei t/m 30 september zijn honden op het Noordzeestrand tussen 10.00 en 19.00 uur alleen aan de lijn toegestaan. Aan het Veerse Meer mogen honden tussen zonsopgang en zonsondergang niet loslopen. Het gebruik van hondenpoepzakjes is verplicht. Het is niet toegestaan uw hond in de tuin zijn behoefte te laten doen.