Ruiterplaat Vakanties

Vakantiehuis met omheinde tuin voor uw huisdier

Uw vakantiehuis met omheinde tuin, ideaal voor huisdieren

Genieten van een welverdiende vakantie in Zeeland samen met uw trouwe viervoeter? Boek dan één van de vakantiehuisjes met omheinde tuin van Ruiterplaat Vakanties. Uw hond kan zich uitleven in de omheinde tuin bij uw vakantiehuis. Of wat dacht u van een lange wandeling met uw viervoeter over één van de hondvriendelijke stranden die Zeeland te bieden heeft? Zeeland is ideaal voor een vakantie met uw huisdier!

 
 
 
Vakantie huisdier omheinde tuin Zeeland

Hondvriendelijke stranden

Een bezoek aan het strand mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een vakantie aan de Zeeuwse kust. Zeeland heeft hondvriendelijke stranden waar u kunt wandelen samen met uw trouwe viervoeter. Breng een bezoek aan het Banjaardstrand of het strand van Neeltje Jans. Hier mag uw hond, buitenom het badseizoen (1 mei tot 1 oktober), vrij rondlopen.

Restaurant huisdier welkom

Uw trouwe viervoeter is meer dan welkom in verschillende restaurants in de omgeving van uw vakantiehuis met omheinde tuin. Onze aanraders voor een heerlijk diner bij een restaurant in Kamperland, waar ook uw hond welkom is? Brasserie Blush of Restaurant De Brouwerij. 

 
 

Vakantiehuis met omheinde tuin aan de Zeeuwse kust

Vakantie vieren in een vakantiehuis met omheinde tuin in Zeeland samen met uw hond. Ga uitwaaien aan de Zeeuwse kust tijdens een wandeling over het strand of door één van de prachtige natuurgebieden. Daarna kunt u helemaal tot rust komen in uw vakantiehuis aan de Zeeuwse kust terwijl uw hond naar hartelust kan rondrennen in de omheinde tuin. Een ideale vakantie met uw hond in Zeeland! 

Vakantiehuis omheinde tuin hond Zeeland