Ruiterplaat Vakanties
Vakantiehuis hond Zeeland

Vakantiehuis in Zeeland met hond

 

Wilt u op vakantie in Zeeland met uw hond? Ruiterplaat Vakanties beschikt over een groot aantal vakantiehuizen aan zee, waar uw hond van harte welkom is. Want wat is er nu fijner dan een vakantie in Zeeland, waar uw hond heerlijk kan ravotten in de ruime tuin of op het uitgestrekte Noordzeestrand? Op deze pagina vindt u ons complete aanbod van vakantiehuizen aan zee, waar u uw hond mee naartoe kunt nemen. Of bekijk hier de vakantieparken in Zeeland waar uw hond welkom is

 

Vakantiehuis voor u en uw hond aan zee

In de vakantiehuizen van Ruiterplaat Vakanties kunnen u en uw viervoeter genieten van een heerlijke vakantie aan zee. Via de zoek&boek functie kunt u uw reisgezelschap selecteren om uw favoriete huisdiervriendelijke vakantiehuis te vinden. In de vakantiehuizen met hond aan zee zijn maximaal twee honden toegestaan. Verder beschikken vele vakantiehuizen over een omheinde tuin, waar uw hond heerlijk vrij kan rondrennen. Verder liggen alle vakantiehuizen op korte afstand van het Veerse Meer of het Banjaardstrand, perfect voor lange wandelingen met uw hond. 

Vakantie aan zee met hond? Kies voor Ruiterplaat Vakanties!

Uw trouwe viervoeter is van harte welkom bij Ruiterplaat Vakanties. Geniet samen van een heerlijke strandvakantie in Zeeland in een van onze hondvriendelijke vakantiehuizen.

De voordelen op een rijtje:

  • Honden welkom: In veel van onze vakantiehuizen is uw hond meer dan welkom.
  • Omheinde tuin: Laat uw hond veilig rondrennen in de omheinde tuin van uw vakantiewoning.
  • Strand op loopafstand: Binnen enkele minuten van uw huisje staat u met uw voeten in het zand. 
  • Hondenstrand: Zeeland heeft prachtige, brede stranden waar uw hond heerlijk kan rennen en spelen.
  • Losloopgebied: Van oktober tot mei mag uw hond op de meeste stranden vrij rondlopen.
  • Wandeltips: Ontvang bij aankomst tips voor leuke wandelingen met uw hond in de omgeving.
 
Honden vakantie Zeeland

Huisdiervriendelijke restaurants in Kamperland en omgeving

Geniet van een heerlijke lunch of diner tijdens uw vakantie in Zeeland. In veel restaurants is ook uw trouwe viervoeter van harte welkom. Wat dacht u van een heerlijke lunch bij beachclub Lekker na een lange strandwandeling of een uitgebreid diner bij Brasserie Blush aan de jachthaven van Kamperland. Wij hebben alle restaurants voor u op een rijtje gezet.  

Dog Spa: een verwen moment voor uw trouwe viervoeter

Tijdens uw vakantie aan de Zeeuwse kust wilt u heerlijk ontspannen. Uw hond verdient dit ook en daarom kunt u bij ons een verwen moment voor uw hond bijboeken. Laat uw hond uitgebreid wassen of boek een beauty behandeling. Zo komt ook uw trouwe viervoeter weer heerlijk relaxed terug na een vakantie in Zeeland. 

 
Restaurant huisdier welkom Zeeland
 

De mooiste wandelingen met hond in Zeeland 

Er gaat niets boven een heerlijke wandeling samen met uw hond door de natuur. Een ontspannen wandeling door het bos of heerlijk ravotten op het strand. Ontdek de omgeving van uw vakantiehuis in Zeeland tijdens een wandeling samen met uw trouwe viervoeter. 

De manteling van Walcheren

Wandel door een afwisselend landschap, door de duinen, langs waterpartijen en langs Kasteel Westhove. Volg de blauwe route en ontdek de sporen van de Tweede Wereldoorlog. Uw hond is van harte welkom in dit wandelgebied, mits aangelijnd. Deze wandeling is goed te combineren met een bezoek aan museum Terra Maris, waar natuur en landschap centraal staan. Ook hier is uw hond welkom, mits aangelijnd. 

Boswachterij Westerschouwen

Aan de kust van Schouwen-Duiveland vindt u het grootste bos van Zeeland, een prachtig wandelgebied. De route is goed begaanbaar, ook met kinderwagen of rolstoel, en ook uw hond is, aan de lijn, van harte welkom. Door duinlandschap en het bos, met veel verschillende boom- en plantsoorten. Het is een vogelrijkgebied, maar ook wilde shetlandpony's en damherten zijn hier te vinden.  

Veerse bos

Maak een wandeling door het Veerse bos, gelegen rondom de Veerse Kreek. Geniet van de rust en de natuur, hoor de fluitende vogels en wie weet spot u wel damherten. Maak een tussenstop bij een van de picknickplekken en laat uw hond rondrennen in de losloopgebieden. 

 
 

Hondvriendelijke stranden op Noord-Beveland

Op de meeste stranden in Zeeland zijn honden welkom en mogen ze in de wintermaanden loslopen. In het zomerseizoen dienen de honden overdag aangelijnd te worden. De informatie hierover vindt u meestal bij de duinovergang van het strand. Wij hebben de populairste hond-vriendelijke stranden rondom Kamperland alvast voor u op een rij gezet:

Banjaardstrand (Kamperland)

Op het Banjaardstrand zijn honden tijdens het badseizoen toegestaan, maar ze moeten tussen 10.00 uur en 19.00 uur wel aangelijnd worden. Het badseizoen loopt jaarlijks van 1 mei tot en met 1 oktober.

Strand Vrouwenpolder

Op het hoofdstrand van Vrouwenpolder (Breezand) zijn honden in het zomerseizoen niet toegestaan. Op het strand bij de Veersedam zijn honden het gehele jaar toegestaan, wel moeten ze in het badseizoen tussen 10.00 en 19.00 uur aangelijnd worden.

 
Strand Neeltje Jans

Op het strand van Neeltje Jans zijn honden toegestaan tijdens het badseizoen, maar moeten ze tussen 10.00 uur en 19.00 uur wel aangelijnd worden. Ook hier loopt het badseizoen is van 1 mei tot en met 1 oktober.

Het Veerse Meer

Langs de oevers van het Veerse Meer zijn honden welkom, mits ze zijn aangelijnd (jaarrond). Begrazingsgebieden zijn verboden voor honden. Let voor verdere aanwijzingen goed op de aanwezige borden. 

De Oosterschelde

Op het Sofiastrand bij Roompot Beach Resort en langs de oevers van de Oosterschelde zijn honden welkom, mits ze zijn aangelijnd (jaarrond).