Suppen

Het strand van Vrouwenpolder is ideaal om golfjes af te surfen met de SUP. Het grote voordeel van deze watersport is de toegankelijkheid ervan: iedereen kan het leren! Het Veerse Meer en haar kreken lenen zich perfect voor een mooie toertocht op vlak water. Suppen is erg gezond als work-out op vlak water, maar is ook uitdagend op zee.T +31 (0) 652470303 info@vertigo-sports.com

Kitesurfen

Wil je graag leren kitesurfen en je internationaal erkende VDWS kitesurf certificaat halen? Schrijf je dan in voor kitesurfles op het strand van Vrouwenpolder! Als enige kitesurfschool in Zeeland bieden zij supervisie lessen aan, voor diegene die graag onder begeleiding willen oefenen met een eigen set.Strand Vrouwenpolder +31 (0)6 52470303info@vertigo-sports

Surfschool Veerse Dam

Al sinds 1984 een begrip in Zeeland voor watersport activiteiten. De klantgerichte methodes zorgen voor snelle progressie op het water, er wordt continu gewerkt aan verbetering.Ook voor verhuur van materiaal kunt u hier terecht. Geopend van 26 juni tot 12september (9:30 –18:30) T+31 (0)6 428 357 47(bereikbaar in de zomermaanden. Daarbuiten alleen via email info@windsurfschool.nl)

 
 

Kanoën op het Veerse Meer

Het Veerse Meer in Zeeland is een groot kunstmatig brakwatermeer, ontstaan door de aanleg van de Veerse Gatdam als onderdeel van de Deltawerken. Het Veerse Meer is nu vooral een watersportmeer, waar je naast zeilen en surfen ook primakuntkanoën. Zeker als je in de luwte van de onbewoonde eilanden of in De Pietkreek vaart. En het leuke is, je kan oog in oog komen te staan met herten en wilde paarden op de onbewoonde eilanden tijdens het kanoën op het Veerse Meer in Zeeland.

Kanoën op De Pietkreek

De Pietkreek is een smalle zijarm van het grote Veerse Meer. Hier kunnen grote boten niet komen, aangezien je onder een brug door moet. De kreek ligt in de luwte en hier heb je veel minder last van de wind. Dat is wel erg fijn als het waait, want kanoën of kajakken op het grote Veerse Meer kan flink wat van je krachten vragen. In De Pietkreek kan je rechts langs het eiland kanoën als het water niet te laag staat. Als je er met je kajak door kan is de kans groot dat je hier alleen bent, want andere boten dan kano’s en SUP’s kunnen hier niet komen.