Ruiterplaat Vakanties
Vakantiehuis verhuren Zeeland Kamperland

Uw vakantiehuis verhuren

  • Persoonlijke service
  • Transparante communicatie
  • Optimaal rendement
 

Uw vakantiehuis verhuren via Ruiterplaat Vakanties

Uw vakantiehuis in Zeeland verhuren zonder zorgen? Dan bent u bij Ruiterplaat Vakanties aan het juiste adres. Al 35 jaar zijn wij de naam achter talloze onbezorgde vakanties aan de Zeeuwse kust. Er komt een hoop kijken bij het verhuren van uw vakantiehuis. Van het ontvangen van de gasten tot aan de marketing. Het team van Ruiterplaat Vakanties staat voor u klaar om de verhuur van uw vakantiehuis tot een succes te maken. 

 

Verhuur- en beheerservice 

Ruiterplaat Vakanties biedt een verhuurservice op maat. Alles wordt van A tot Z geregeld voor u. Ons schoonmaakteam maakt uw vakantiehuis met de grootste zorg schoon, zodat de gasten zich welkom voelen in een schoon vakantiehuis. Onze collega's van de receptie ontvangen de gasten met een glimlach en voorzien de gasten van meer informatie. De afdeling sales & marketing zorgt voor de tarieven en de website. Zo kunnen de gasten ons altijd bereiken via onze website en eenvoudig online reserveren. 

Daarnaast bieden wij ook een beheerservice aan. Wij controleren uw vakantiehuis wekelijks op braak-, storm-, vorst-, glas-, of waterschade en controleren of de cv-installatie naar behoren functioneert. Op verzoek kunnen wij voor uw eigen verblijf ook de buitenverlichting aan doen of de temperatuur in de woning hoger instellen. 

 
 
Vakantiehuis luxe Zeeland Nederland
 
9,3

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,3.

 
 

Ons reserveringssysteem: Booking Experts

Wij maken gebruik van het reserveringssysteem van Booking Experts. Door een directe koppeling met onze website worden alle online reserveringen direct verwerkt.

Daarnaast biedt het systeem een online portaal voor eigenaren. Hier kunt u onder andere reserveringen monitoren, berichten sturen en facturen inzien. 

Door de real-time koppeling met alle grote, bekende touroperators bieden wij een maximaal bereik. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Booking.com, Belvilla, Airbnb, Natuurhuisje.nl, Groepen.nl, Allyourz en de populaire touroperators in Duitsland zoals Homeaway, Ferienhausmiete.de en Traum-Ferienwohnungen. Op deze manier bereiken wij miljoenen gasten. 

 
Vakantiehuis reserveren Ruiterplaat Vakanties Booking Experts
 

Wij verhuren alle soorten vakantiehuizen in Zeeland

Ruiterplaat Vakanties heeft een uniek aanbod vakantiehuizen. Van waterlodges tot vrijstaande huizen en van luxe villa's tot appartementen. Heeft u ook een uniek vakantiehuis in Zeeland? Wij zien benieuwd naar uw vakantiehuis en bespreken graag de mogelijkheden.