Ruiterplaat Vakanties | Voor een onvergetelijke vakantie in Zeeland

Ruiterplaat Vakanties zorgt al meer dan 30 jaar voor onvergetelijke vakanties in Zeeland. De vakantiehuizen van Ruiterplaat Vakanties bevinden zich op de meest unieke plaatsen in Zeeland, op het eiland Noord-Beveland. De gunstige ligging van de vakantieparken aan de Zeeuwse kust maakt dat u altijd kunt genieten van zon, zee en strand, ongeacht het jaargetijde. Voor een strandvakantie hoeft u dus helemaal niet ver te reizen!

De vakantiehuizen van Ruiterplaat Vakanties bevinden zich in kleinschalige parken, verspreid over het eiland Noord-Beveland. Welk vakantiepark u ook kies, één ding hebben ze allemaal gemeen; het water is altijd op steenworp afstand. De Noordzee, het Veerse Meer en de Oosterschelde bevinden zich hier letterlijk om de hoek, ideaal voor een dagje aan het water met het hele gezin! Bent u een natuurliefhebber en geniet u graag in stilte van uw vakantie? Ook dan bent u bij Ruiterplaat Vakanties aan het juiste adres, want veel van onze parken zijn gelegen op ruime, groene percelen in een oase van rust.

Een vakantiehuis bij Ruiterplaat Vakanties is altijd uniek. Iedere eigenaar heeft zijn vakantiehuis naar eigen smaak ingericht en hierdoor is geen één vakantiehuis hetzelfde. Alle vakantiehuizen zijn modern en comfortabel ingericht en velen beschikken over een privé sauna, (gas)open haard en zelfs een whirlpool. En wist u dat uw hond van harte welkom is in het meerendeel van onze vakantiehuizen? Ook hij zal zich hier niet vervelen!  

Dankzij de gunstige, centrale ligging van onze vakantiehuizen, bevinden gezellige dorpjes en steden zich op slechts een steenworp afstand. Breng eens een bezoek aan Goes, Middelburg of Veere en geniet van de historie van deze Zeeuwse steden. Heeft u zin in een dagje strand? Populaire badplaatsen als Domburg, Vrouwenpolder en Zoutelande zijn hiervoor uitermate geschikt.