Ruiterplaat Vakanties
vakantiehuizen Ruiterplaat Zeeland aan het Veerse Meer

Ruiterplaat

Park Ruiterplaat | Rust en ruimte aan het Veerse Meer

Gelegen aan het Veerse Meer en omgeven door prachtige natuur, vindt u vakantiepark Ruiterplaat. De vakantiewoningen zijn geschikt voor 4 tot 8 personen en gebouwd op ruime kavels, zodat u veel privacy ervaart tijdens uw vakantie in Zeeland. De vakantiehuizen hebben vaak een ruime (deels omheinde) tuin en uw hond is van harte welkom!

 
 

Watersporten aan het Veerse Meer

Het Veerse Meer is een watersportparadijs voor surfers, zeilers, waterskiërs, wakeboarders en vissers. Samen met de glooiende bodem en vriendelijke karakter van het Veerse Meer is dit ook een prima plek voor de kleinste gasten. Zij kunnen hier heerlijk spelen in het water langs de oevers van het Veerse Meer. Op korte afstand van het water vindt u zowel de faciliteiten van RCN camping De Schotsman als van de Schotsman Waterskibaan met het trendy restaurant Beau4, een surfshop, een surfschool en een kleine supermarkt.

 

Vakantiehuizen voor u en uw hond

De vrijstaande vakantiehuizen op park Ruiterplaat zijn gebouwd op ruime percelen in doodlopende laantjes, omringd door prachtige natuur. Alle vakantiehuizen hebben een ruime tuin, waar u geniet van veel privacy. Veel woningen hebben een (deels) omheinde tuin en zijn daardoor zeer geschikt voor een vakantie met hond of kleine kinderen. Want terwijl u geniet van een goed boek op het ruime terras, kunnen de hond en de kinderen ongestoord spelen in de afgesloten tuin. Zo heeft iedereen een heerlijke vakantie in Zeeland!

 

Unieke vakantiehuizen in Zeeland

Een verblijf bij Ruiterplaat Vakanties betekent een unieke vakantie aan zee in Zeeland. Ieder vakantiehuis is uniek, sfeervol en comfortabel ingericht door de eigenaar. Het aanbod van Ruiterplaat Vakanties is gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. Eén ding hebben ze allemaal gemeen, u bent nooit ver weg van het water. Het Veerse Meer, de Noordzee en de Oosterschelde zijn altijd in de buurt. Ruiterplaat Vakanties heeft een ruim assortiment vakantiehuizen in Zeeland. Zoekt u een vakantiehuis aan het strand? Of misschien een vakantiehuis met gashaard? Ruiterplaat Vakanties heeft het allemaal!

 

Bekijk de locatie van Ruiterplaat