Ruiterplaat Vakanties
Luxe wellness villa strand vakantie Zeeland Nederland

Luxe villa's met wellness

 
 

Luxe wellnessvilla's onder aan de duinen

Verblijf in een luxe wellnessvilla onder aan de duinen van het Banjaardstrand. Maak uw hoofd leeg tijdens een lange strandwandeling, neem een verfrissende duik of ontspan in uw eigen sauna. De luxe villa's zijn uniek en liggen op loopafstand van het strand. Een perfecte locatie voor een heerlijke vakantie aan zee!

 

BLUE Wellnessresort

Vergeet de alledaagse hectiek en ontspan tijdens uw vakantie bij BLUE Wellness Resort Zeeland, op korte afstand van uw luxe vakantievilla. Dit wellnessresort biedt verschillende sauna's, zwembaden en een prachtige wellness tuin. 

 

Het Banjaardstrand

Het Banjaardstrand is niet alleen één van de bekendste stranden aan de Zeeuwse kust, maar ook één van de schoonste stranden van Nederland. Wandel langs de kilometerslange vloedlijn en droom weg bij de zilte lucht en het ruisen van de zee. Maak uw verblijf aan het strand nog comfortabeler met een eigen strandhuisje. Deze kunt u eenvoudig toevoegen via 'Mijn Ruiterplaat'.

 
 
 

Luxe vakantievilla aan het Veerse Meer

Op loopafstand van het Veerse Meer vindt u deze luxe vakantievilla voor 6 personen. De villa is in 2020 geheel gerenoveerd en voorzien van luxe en comfort. Na een heerlijke dag op het water of een lange wandeling langs de oevers van het Veerse Meer kunt u ontspannen in uw eigen infrarood sauna of opwarmen bij de houtkachel

 

Het Veerse Meer

Een paradijs voor watersporters en natuurliefhebbers! Ontdek de idyllische, onbewoonde eilandjes van het Veerse Meer tijdens een dagtocht of huur een sup of kano en verken de Pietkreek, een zijarm van het Veerse Meer. Langs de oevers van het meer kunt u ook prachtig wandelen, bijvoorbeeld door Natuurgebied de Schotsman. Wie weet komt u hier zelfs wel oog in oog te staan met Schotse Hooglanders.

 

Luxe villa met sauna en jacuzzi

Onthaasten, midden in de natuur, in luxe! De enige villa met jacuzzi in het aanbod van Ruiterplaat Vakanties: Zandbank 25. Deze 6-persoonsvilla beschikt over een infraroodsauna en buiten jacuzzi. Geniet vanuit de jacuzzi van een prachtig panoramisch uitzicht over het water. Deze villa is perfect voor een wellnessvakantie aan zee! 

 

Natuurgebied De Schotsman

Op loopafstand van uw villa vindt u natuurgebied de Schotsman. Een gebied gevormd door wind en water, waar u prachtig kunt wandelen. Een afwisselend landschap met bos, struweel en het Veerse Meer. Ook bij dieren is dit een geliefd gebied. Grote kans dat u Schotse Hooglanders, reeën en verschillende vogelsoorten spot. Ontdek de prachtige Zeeuwse natuur!