Verhuuradministratie en afrekening

Ruiterplaat Vakanties verzorgt de gehele afwikkeling van de verhuur. Van boeking tot betaling en aftersales, alles wordt voor u geregeld. 

 

Werving

Ons gastenbestand bestaat voor een groot deel uit herhalingsgasten en gasten die door mond-tot-mond reclame voor ons kiezen. Daarnaast zijn wij actief op diverse (sociale) online media en werken wij samen met gerenomeerde touroperators voor een zo groot mogelijk bereik in binnen- en buitenland. 

 

Contact huurders

Ruiterplaat Vakanties onderhoudt alle contact met de huurders van uw woning. Wij zorgen voor een persoonlijke check-in en check-out van de huurder en zijn daarnaast een vast aanspreekpunt voor, tijdens en na het verblijf. 

 

Controle en schoonmaak

Aan het einde van iedere huurperiode voert Ruiterplaat Vakanties een eindcontrole van uw woning uit. Dit om er zeker van te zijn dat uw woning netjes wordt achtergelaten. Daarna wordt de woning grondig schoongemaakt. De kosten van deze eindschoonmaak zijn voor rekening van de huurder. 

 

Verhelpen van storingen

Mocht er tijdens de huurperiode sprake zijn van een klein defect of storing in uw woning, dan wordt deze direct verholpen door onze technische dienst. Voor dringende storingen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. 

 

Service en comfort

Wij bieden vele extra artikelen en services om het verblijf van onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken, zoals luxe bedlinnen en handdoeken, kinderartikelen of een strandcabine. Eigenaren kunnen ook gebruik maken van deze extra diensten. 

 

Interieurstyling en onderhoud

Ruiterplaat Vakanties adviseert u graag over de inrichting van uw recreatiewoning. Een sfeervol en comfortabel interieur draagt immers bij aan een hoge bezettingsgraad. Wij kunnen meubilair en klein inventaris tegen scherpe prijzen aanbieden. Daarnaast kunnen wij in uw opdracht verschillende onderhoudswerkzaamheden en grotere reparaties laten uitvoeren door derden.