Ruiterplaat Vakanties
Strand verhuur vakantiehuis Zeeland

Wat kunt u van ons verwachten?

Uw vakantiehuis verhuren: heel eenvoudig!

Wilt u uw vakantiehuis in Zeeland verhuren? Neem dan contact met ons op. Wij kijken er naar uit kennis te maken en de mogelijkheden met u te bespreken. Wij bieden uw vakantiehuis niet alleen aan via onze eigen website, maar werken ook samen met grote merken zoals Belvilla en Booking.com. Een groter bereik, meer resultaat.

 
 
Veerse Meer verhuren vakantiehuis Zeeland Nederland

Voordelen van verhuur via Ruiterplaat Vakanties

  • Verhuur via ruiterplaat.nl, ruiterplaat.com en ruiterplaatferienwohnungen.de
  • Volledige verhuurafwikkeling, van boeking tot betaling en aftersales
  • Sleuteluitgifte en receptieservice
  • Professionele schoonmaak
  • Uitgebreide service voor uw gasten
  • Transparante rapportage
 
 

Wat kunt u van ons verwachten?

 

Contact en werving gasten

Ruiterplaat Vakanties onderhoud alle contact met de gasten. Wij verzorgen een persoonlijke check-in en check-out en zijn zowel voor, tijdens als na het verblijf het aanspreekpunt voor de gast. Door de persoonlijke touch hebben wij een groot gastenbestand opgebouwd, met veel terugkerende gasten en mond-tot-mondreclame. Maar eens moet de eerste keer zijn en daarom blijven wij ons gastenbestand uitbreiden. Door het gebruik van sociale media en verschillende touroperators hebben wij een groot bereik in binnen- en buitenland. 

Service en comfort

Wij doen er alles aan om het verblijf van de gast zo comfortabel mogelijk te maken. De gast kan vele extra artikelen en services bijboeken om het verblijf compleet te maken. Denk hierbij aan luxe bedlinnen en handdoeken; een strandcabine op het Banjaardstrand of kinderartikelen. 

Schoonmaak en storingen

Na elk verblijf wordt de woning gecontroleerd om eventuele schades vast te stellen. Daarnaast wordt uw woning met de grootste zorg schoongemaakt, zodat de nieuwe gasten weer in een schone woning aankomen. De kosten van de schoonmaak zijn voor rekening van de gast. Als er tijdens het verblijf van de gast een probleem voordoet, bijvoorbeeld een klein defect of storing, zullen wij ons best doen dit zo snel mogelijk te verhelpen. Voor dringende storingen zijn wij 24/7 bereikbaar. 

Interieur en onderhoud

Ruiterplaat Vakanties adviseert u graag over het interieur van uw recreatiewoning. Een sfeervol en comfortabel interieur draagt bij aan een hogere bezetting. Wij bieden ook meubilair en klein inventaris aan, tegen scherpe tarieven. Verder kunnen wij onderhoudswerkzaamheden en reparaties laten uitvoeren door derden.