De geschiedenis van Ruiterplaat Vakanties

De geschiedenis van Ruiterplaat Vakanties brengt ons terug naar het jaar 1987. Vanuit een klein kantoor op vakantiepark Ruiterplaat in Kamperland ontstond het idee voor de verkoop en verhuur van vakantiehuizen op het eiland Noord-Beveland in Zeeland. Eigenaren kregen zo de mogelijkheid de vakantiewoning te verhuren via een externe partij en werden daarbij volledig ontzorgd. Reserveringen, administratie, check-in, schoonmaak en check-out, alles wordt geregeld door Ruiterplaat Vakanties.   

In de beginjaren bestond het ‘team’ van Ruiterplaat Vakanties uit hooguit 4 medewerkers, die gezamenlijk zorgdroegen voor alle werkzaamheden. Later groeide het aantal vakantiehuizen en werd het ook tijd voor een groter kantoor. In de loop der jaren breidde het aanbod van Ruiterplaat Vakanties zich verder uit en is er vandaag de dag in ieder recreatiepark op Noord-Beveland wel een vakantiewoning van Ruiterplaat Vakanties te vinden. Niet alleen op park Ruiterplaat, maar ook op de authentieke Banjaard, De Schotsman en Roompot Beach Resort genoten jaarlijks honderden gasten van een vakantie aan zee in Zeeland. Onlangs vierde Ruiterplaat Vakanties haar 30 jarig bestaan. 30 mooie jaren waarin er hard gewerkt is om het bedrijf te laten uitgroeien tot één van de bekendste aanbieders van vakantiewoningen in Zeeland. Dagelijks staat er een team van 15 kantoormedewerkers en 30 vaste schoonmaaksters voor u klaar, om uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring te maken.

 
 

Ruiterplaat Vakanties; Uw vakantie, onze zorg!

Ruiterplaat Vakanties is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in de professionele verhuur en het beheer van particuliere vakantiewoningen op Noord-Beveland. Inimddels telt het exclusieve verhuuraanbod ruim 160 vakantiewoningen in kleinschalige recreatieparken aan of nabij de Noordzee of het Veerse Meer. Met haar jarenlange ervaring en enorme klantgerichtheid weet Ruiterplaat Vakanties haar gasten aan zich te binden en een stabiel rendement voor haar opdrachtgevers te behalen. Zowel gasten als opdrachtgevers kunnen rekenen op een uitstekende service, waarbij de focus ligt op persoonlijke aandacht en kwaliteit. 

De woningen van Ruiterplaat Vakanties liggen veelal op kleinschalige vakantieparken, op de mooiste locaties van Zeeland. Een gevarieerd aanbod van bijzondere vakantiewoningen aan of nabij het water is ons geheim. Van vrijstaande bungalows onderaan de duinen van het Noordzeestrand tot exclusieve waterwoningen aan het Veerse Meer. Wij zijn selectief en bewaken ons aanbod nauwlettend. Alleen op deze manier kunnen wij onze kwaliteitsnormen naar huurder en verhuurder waarmaken.

Visie & missie

De vakantiewoningen van Ruiterplaat Vakanties liggen veelal op kleinschalige vakantieparken op het eiland Noord-Beveland. Kenmerkend is het gevarieerde aanbod in verschillende prijsklassen op diverse recreatieparken. Van een knusse bungalow onderaan de duinen van het Noordzeestrand tot een luxe villa met aanlegsteiger aan het Veerse Meer. Het aanbod is gevarieerd, maar de kwaliteit is constant. Alle vakantiehuizen zijn goed onderhouden, écht schoon en elke gast kan gebruik maken van het uitstekende service aanbod. Een vakantie bij Ruiterplaat Vakanties betekent in alle vrijheid van een onbezorgde vakantie genieten. 

Onze visie

Wij vinden het belangrijk dat onze gasten zorgeloos kunnen van hun kostbare vrije tijd.

Onze missie

Het is onze missie om onze gasten in alle vrijheid te laten genieten van een welverdiende vakantie. Met een gevarieerd aanbod aan vakantiewoningen en een uitstekende persoonlijke service creëren wij zorgeloze vakanties aan de Zeeuwse kust. 

 

Dagelijks staat een team van ervaren, enthousiaste medewerkers voor u klaar om u telefonisch, per mail en via diverse social media te woord te staan. Van het maken van reserveringen tot de afronding van de administratie, Ruiterplaat Vakanties heeft alle kennis in huis! Maak kennis met onze medewerkers, de parken en vakantiehuizen van Ruiterplaat Vakanties!