Ons team

Front Office

Wanneer u een vraag heeft over uw reservering of vakantieverblijf, is er een grote kans dat Wendy, Jaimie, Marloes, Annelies, Martje of Jeanine u te woord staat. Zij verwerken dagelijks alle reserveringen, behandelen uw aanvraag telefonisch of per mail en zij zijn uw eerste aanspreekpunt tijdens uw verblijf. Kortom, zij zorgen ervoor dat het u tijdens uw verblijf aan niets zal ontbreken!

Financiële administratie

Al bijna 30 jaar is Anja een bekend gezicht voor onze vaste gasten en huiseigenaren. Zij draagt met veel precisie zorg voor de gehele financiële verwerking van reserveringen en afrekeningen. Heeft u een vraag over uw (aan)betaling, de terugbetaling van uw borgsom of uw eigenarenafrekening? Anja helpt u graag!

Marcia

Ontwikkelt en implementeert alle (online) marketingactiviteiten. Daarnaast houdt zij zich bezig met innovatie en bewaakt de kwaliteit van ons dienstenaanbod.

(Online) Marketing

Alle (online) marketing activititeiten en communicatie binnen Ruiterplaat Vakanties wordt verzorgd door Marcia, Raïssa en Jeanine. Zij zetten zich dagelijks in om van Ruiterplaat Vakanties een sterk en herkenbaar merk te maken. 

Ruiterplaat Beheerservice

Voor veel van onze vaste gasten en huiseigenaren is Atty een bekende bij Ruiterplaat Vakanties. Zij verzorgt het beheer van de woningen en is het eerste aanspreekpunt bij storingen en/of defecten. Al sinds jaar en dag gaat zij 's morgens in alle vroegte op pad om de woningen te controleren, defecten en/of storingen op te lossen en klusjes uit te voeren op de parken. Mede hierdoor kent zij iedere woning op haar duimpje. Een absolute aanwinst voor ons team!

Schoonmaakteam

Ons schoonmaakteam bestaat uit 30 vaste medewerkers die met veel gedrevenheid en plezier zorgen voor de schoonmaak van onze vakantiewoningen. Iedere maandag en vrijdag gaan zij op pad om de woningen weer in orde te maken voor de nieuwe gasten. Zij zorgen voor het ultieme gevoel van thuiskomen in uw vakantiewoning. 

Deze website maakt gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Meer informatie.
  • Essentieel
  • Ik wil een optimale website ervaring