Ruiterplaat Vakanties
Verhuur vakantiehuis Veerse Meer Zeeland

Voordelen verhuur via Ruiterplaat Vakanties

Altijd bereikbaar

Ons kantoor is 6 dagen per week geopend. Daarnaast zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Onze servicedienst staat garant voor een snelle afhandeling van storingen en reparaties. 

 

Professioneel team

Ons team bestaat uit gedreven en servicegerichte medewerkers, die zich dagelijks inzetten voor het leveren van kwaliteit en optimale verhuurresultaten. Ons team is er voor u. U heeft als eigenaar altijd een direct aanspreekpunt. 

 

Transparante informatie

Als eigenaar wordt u op transparante wijze geïnformeerd over de verhuur van uw woning. Op de huurafrekening ontvangt u een specificatie van alle inkomsten en uitgaven m.b.t. de verhuur. Via de eigenarenlogin heeft u altijd 'real time' inzage in de bezetting van uw woning.

 

Tevreden huurders

Al het mogelijke wordt gedaan om onze gasten een bijzondere vakantie te bezorgen. Onze service en kwaliteit worden door de huurders gewaardeerd. Niet voor niets boekt meer dan de helft van onze gasten een tweede keer of vaker via Ruiterplaat Vakanties. 

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Wij streven naar een optimaal jaarlijks rendement op de verhuur van uw woning. Een uitgekiende prijs is daarbij van belang. Onze huurprijzen staan altijd in verhouding tot de kwaliteit, locatie en de grootte van de woning. 

 

Flexibel eigen gebruik

Natuurlijk mag u ook zelf gebruik maken van uw woning. In de jaarplanning kunt u aangeven wanneer u zelf gebruik wenst te maken van de woning. Mocht u later een periode willen blokkeren dan is dit ook mogelijk, mits de woning nog niet is verhuurd. 

 

Geavanceerd reserveringssysteem

Ruiterplaat Vakanties werkt met een geavanceerd reserveringssysteem en online boekingsmodule. Onze website www.ruiterplaat.nl wordt dagelijks door duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland bezocht. De website beschikt over een heldere en actuele presentatie van de woningen en de mogelijkheid om online te reserveren. Door de directe koppeling met ons reserveringssysteem, worden deze online boekingen direct verwerkt.