Vakantieparken Zeeuwse kust 

Voor de meest veelzijdige vakantieparken aan de Zeeuwse kust bent u bij Ruiterplaat Vakanties op het juiste adres. Onze vakantieparken zijn gelegen op unieke locaties in de provincie Zeeland; midden in de duinen, direct aan het water. Vakantieparken vormen de ideale plek voor u en uw gezin. Even helemaal weg in eigen land en unieke belevenissen met elkaar delen. U maakt het mee bij Ruiterplaat Vakanties. 

 

Ultieme vakantieparken aan de Zeeuwse kust 

Wij verzorgen al tientallen jaren de meest unieke vakantiebelevenissen in Zeeland. Voor een strandvakantie hoeft u tegenwoordig niet meer naar verre zonnige oorden, dat kan ook gewoon in eigen land. De provincie Zeeland is hiervoor uitermate geschikt. Hier treft u de rust en ruimte om heerlijk te genieten van een wandeling door de duinen of een bezoek aan één van de vele stranden. Daar hoeft u helemaal niet duizenden kilometers voor te reizen. Maak eens kennis met de unieke vakanitevilla’s op vakantiepark De Groote Duynen in Kamperland. Deze ruime, luxe villa’s zijn gelegen in een prachtig duinlandschap en aan een waterpartij. Wij verzekeren u, dit is een plek waar u nooit meer weg wilt.

 

Bungalows en huisjes

Ruiterplaat Vakanties bezit zowel bungalows als vakantiehuisjes. Op onze website filtert u eenvoudig de zaken die voor u belangrijk zijn. Zo komt u 100% zeker terecht op een vakantiepark die aan al uw wensen voldoet. Onze vakantiehuizen vindt u op diverse parken in Kamperland, waardonder de Banjaard, Ruiterplaat en De Schotsman. Maak een keuze uit onze sfeervolle bungalows en huisjes bij de mooiste vakantieparken aan de Zeeuwse kust. 

 

De mogelijkheden van vakantieparken 

Zeeland en water, twee elementen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het kan ook niet anders dan dat u bij sommige van onze vakantieparken de mogelijkheid aan te meren met een eigen bootje en zo dagelijks het brede Veerse Meer op te varen. Neem bijvoorbeeld Roompot Beach Resort, de Marinuswerf of de Kortgene Haven; prachtige locaties waar u met een bootje rustig in en uit kunt varen. Vanuit uw huisje of bungalow op het vakantiepark stapt u direct in uw bootje en heeft de hele provincie aan uw voeten liggen. Wat is er mooier tijdens hartje zomer met de hoge temperaturen in het vooruitzicht?


Kom ook genieten

Zeeland is een veelzijdige provincie en ideaal voor een weekendje weg of langere vakantie met familie en vrienden. Onze vakantieparken op het eiland Noord-Beveland zijn hiervoor de perfecte uitvalsbasis. Bij Ruiterplaat Vakanties vindt u altijd een vakantiehuis dat bij u past. Wilt u bijvoorbeeld een privé sauna? Of een buiten jacuzzi met uitzicht op het water en landschap? Kies uw huisje aan zee of bungalow in de natuur en geef uw wensen door. Zo zorgt u er zelf voor dat u een onvergetelijke vakantie tegemoet gaat.