Ruiterplaat Vakanties
Vakantiehuizen de Schotsman aan het Veerse Meer in Zeeland

Schotsman

Park De Schotsman

Park De Schotsman is een park met allure, gelegen aan de oevers van het Veerse Meer. De variatie tussen riante miljoenenvilla’s met eigen aanlegsteiger direct aan het Veerse Meer en smaakvolle vakantiewoningen op groene percelen met veel privacy, is kenmerkend voor dit rustige park. De woningen liggen allen op loopafstand van het Veerse Meer met zwemstrand en de fiets-voetveer naar Veere, maar ook het Noordzeestrand bevindt zich op steenworp afstand. 

 
 

Allure aan het Veerse Meer

Vakantiepark De Schotsman aan het Veerse Meer is een park met allure. Het park kenmerkt zich door de riante watervilla's direct aan het Veerse Meer, enkelen met een eigen aanlegsteiger. Maar u vindt hier ook knusse, smaakvol ingerichte vakantiewoningen met veel privacy. Ruiterplaat Vakanties biedt een gevarieerd aanbod vakantiehuizen in Zeeland, met een passend vakantiehuis voor ieder gezelschap en ieder budget. Zo geniet u altijd van een heerlijke vakantie aan het Veerse Meer op vakantiepark De Schotsman. 

 

Ontdek de schoonheid van het Veerse Meer

De vakantiehuizen van Ruiterplaat Vakanties in park De Schotsman liggen op slechts een steenworp afstand van het uitgestrekte Veerse Meer. In het hart van Zeeland ligt het Veerse Meer. Ooit was dit meer een woelige zeearm, nu is het een watersportparadijs voor surfers, kanoërs, zeilers, waterskiërs, duikers en vissers. Rondom het meer vindt u plaatsen als Kortgene, Kamperland en Veere, en deze zijn zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens uw vakantie in Zeeland. Wilt u het Veerse Meer per boot verkennen. Huur dan een bootje en vaar naar één van de alloze onbewoonde eilandjes in het Veerse Meer die op u wachten om ontdekt te worden. U kunt hier eenvoudig aanmeren en genieten van een heerlijke picknick temidden van de natuur. 

Bekijk de locatie

 

Beleef het Veerse Meer