Ruiterplaat Vakanties
Landelijk gelegen vakantiehuizen in Zeeland

Landelijk

Landelijk | Authentieke vakantiehuizen in Zeeland

Denkt u aan Zeeland, dan denkt u aan de zee, de schone, brede stranden en de zon die voortdurend schijnt. Maar Zeeland heeft meer te bieden! Idyllische, onontdekte plekjes, midden op het platteland, omgeven door een zee van rust en ruimte. Hier logeert u op een authentieke hoeve of karakteristiek boerderij en wordt u wakker met uitzicht op het Zeeuwse land.

 
 

Landelijke vakantiehuizen in Zeeland

De vakantiehuizen van Ruiterplaat Vakanties vindt u niet alleen aan het Noordzeestrand en het Veerse Meer, maar ook in de uitgestrekte polders van het eindeloze eiland Noord-Beveland. U vindt onze unieke vakantiehuizen op mooie locaties omringd door kleine, pittoreske dorpjes. Hier geniet u van rust en ruimte, met alleen het geluid van de vogels om u heen. De vakantiehuizen zijn stuk voor stuk sfeervol, authentiek en toch modern ingericht. Rondom de woning is een grote tuin voor uw kinderen of hond, met een terras waar u heerlijk kunt ontspannen. De ideale plek voor een ontspannen vakantie in Zeeland!

Wandelen door de Zeeuwse natuur

In de omgeving van uw landelijke vakantiehuis in Zeeland kunt u genieten van prachtige wandelingen. Wij hebben onze favoriete wandelingen voor u op een rijtje gezet: 

  • Natuurgebied De Schotsman: een avontuurlijke wandeling waarbij u misschien wel oog in oog komt te staan met Schotse Hooglanders.
  • Natuurgebied Oranjezon: een gevarieerde route met bossen, duinen en het strand. Sluit uw wandeling af op het terras van Uitspanning Oranjezon.
  • Neeltje Jans: de perfecte wandeling om uit te waaien aan de kust. Bij de grote windmolen heeft u kans om zeehonden te spotten! 
 
Wandelen natuurgebied Zeeland vakantie