Ruiterplaat Vakanties
Schotsman watersport aan het Veerse meer in Zeeland

Schotsman Watersport

De Schotsman | Watersportparadijs in het Veerse meer

Ervaar de dynamiek van het Veerse Meer in dit exclusieve penthouse en appartement met panoramisch uitzicht over het Veerse Meer. In de zomermaanden een hippe hotspot vol bruisende watersportactiviteiten. Het watersportgebied bestaat o.a. uit een waterskibaan, windsurfschool, surfshop en trendy restaurant Beau4. In de bosrijke omgeving en het naastgelegen natuurgebied kunt u eindeloos wandelen en reeën spotten. In de wintermaanden maakt de dynamiek plaats voor een weldadige rust met een ongekend uitzicht.

Penthouse XL Schotsman Watersport

Boven het Schotsman Watersportcentrum bevindt zich de Penthouse XL van Ruiterplaat Vakanties. Dit penthouse biedt plaats aan 12 gasten, verdeeld over twee appartementen. De appartementen zijn aan elkaar verbonden doormiddel van een tussendeur. De gehele penthouse beschikt over 8 slaapkamers, 4 badkamers, 2 keukens, een infrarood sauna, een panoramaterras met uitzicht over het Veerse Meer en een eigen aanlegsteiger. De appartementen worden ook los van elkaar verhuurd. 

Watersporten bij het Veerse Meer

De fanatieke watersporter voelt zich in Zeeland als een vis in het water. Met de Noordzee, het Veerse Meer en de Oosterschelde in de buurt, is er altijd ruimte voor een dag op het water. Vooral het Veerse Meer is populair bij de watersporters; waterskiën, kanoën, SUP'en, kajakken, zeilen of surfen, de mogelijkheden zijn hier eindeloos! Geniet u liever op afstand van de schoonheid van het Veerse Meer? Neem plaats op één van de vele ligweides of vaar met een bootje naar één van de talloze eilandjes voor een heerlijke picknick. 

 

Schotsman Watersport Kamperland

Voor een dag watersporten op het Veerse Meer moet u bij Schotsman Watersportcentrum zijn in Kamperland. Schotsman Watersportcentrum bestaat uit twee waterski-kabelbanen, een aquapark (dit is een speeltuin in het water) en een gezellig restaurant. Langs de oever is een uitgestrekte ligweide waar u kunt beachvolleyballen of gewoon lekker relaxen in de zon. Ook de allerkleinsten kunnen hier ongestoord spelen. Na afloop kunt u heerlijk lunchen of dineren op het terras van restaurant Beau4, met een adembenemend uitzicht over het Veerse Meer. Schotsman Watersportcentrum is eenvoudig te bereiken en heeft een ruime gratis parkeergelegendheid direct achter het complex. Wist u dat u in deze omgeving ook heerlijk kunt mountainbiken en wandelen? Deze parkeerplaats ook goed kunt gebruiken als start en eindpunt van een geweldige wandel- of fietsroute langs het Veerse Meer? Ook uw hond is hier van harte welkom!

Bekijk de locatie

Beleef het Veerse Meer