Ruiterplaat Vakanties
Luxe vakantievilla Veerse Meer Zeeland Nederland

Felixkade

 

Felixkade: de ideale bestemming voor een luxe vakantie op een unieke locatie, direct aan het Veerse Meer. Geniet van luxe en comfort in deze prachtige watervilla met eigen aanlegsteiger. Het Veerse Meer is binnen handbereik voor een ontspannen dag op het water. Of verken de omgeving per fiets en ontdek de pittoreske dorpen, de uitgestrekte polders en de stranden van Zeeland. 

 
 
Veerse Meer vakantie luxe watervilla Zeeland Nederland

Vakantie met boot in Zeeland

Op vakantie met uw eigen boot in Zeeland, maar overnachten in een luxe watervilla? Dan bent u hier aan het juiste adres. De luxe vakantievilla is geschikt voor 10 personen en biedt een panoramisch uitzicht over het Zeeuwse landschap en het Veerse Meer. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van uw eigen aanlegsteiger en is er een botenhelling op korte afstand van uw villa. Kortom, de perfecte locatie voor een vakantie met boot in Zeeland.  

Het Veerse Meer

Uw watervilla is gelegen aan het Veerse Meer. Wat vroeger een woelige zeearm was is nu een paradijs voor watersporters. Per boot kunt u de onbewoonde eilandjes ontdekken, waar u ook de kans heeft om verschillende vogelsoorten, wilde paarden of damherten te spotten. Of kies voor een actieve dag op het meer en ga waterskiën of wakeboarden. Maar ook te voet of met de fiets kunt u de prachtige omgeving van het Veerse Meer verkennen.