Park Rancho Grande | Groen, knus en kleinschalig

Knus, kleinschalig en omringd door veel groen. Dat is vakantiepark Rancho Grande, gelegen aan de rand van Kamperland. Dit rustige park ligt op korte afstand van het Veerse Meer en op ruim 5 minuten autorijden van het Noordzeestrand. Een uitstekende uitvalsbasis wanneer u rust, privacy en vrijheid tijdens uw vakantie bovenaan uw verlanglijstje heeft staan. Alle vakantiewoningen in ons aanbod in dit park kenmerken zich door de ruime tuinen en percelen. 

 
 

Park Rancho Grande

Vakantiepark Rancho Grande is gelegen op het eiland Noord-Beveland in Zeeland. Het park omvat ruim 120 recreatieve vakantiewoningen en bevindt zich op steenworp afstand van het centrum van Kamperland en het Veerse Meer. Het park is een van de eerste parken welke in de jaren zestig nabij Kamperland zijn gerealiseerd. Rancho Grande kenmerkt zich door kleine, eenvoudige bungalows met een woonoppervlakte van 60 tot 80 m2, gebouwd op grote percelen. Veel bungalows zijn door de jaren heen gerenoveerd en aangepast aan de moderne eisen. Bent u op zoek naar een vakantiewoning met veel privacy? Dan is Rancho Grande een zeer geschikte vakantiebesteming. Het park is zeer rustig gelegen met veel privacy, door de veelal afgesloten tuinen ronden het vakantiehuis.  Het dorp Kamperland ligt op loopafstand, de jachthaven en het Veerse Meer en het Noordzeestrand op nog geen 6 kilometer rijden. 

 

Vakantiehuizen Ruiterplaat Vakanties in park Rancho Grande

Ruiterplaat Vakanties biedt een ruim aanbod vakantiehuizen in Zeeland. De vakantiehuizen zijn gelegen in kleinschalige vakantieparken op het eiland Noord-Beveland. Eén van deze paken is park Rancho Grande. De vakantiehuizen in dit park zijn eenvoudig, maar sfeervol en comfortabel ingericht en geschikt voor maximaal 5 personen. Alle vakantiehuizen zijn omringd door een ruime tuin met veel privacy. Honden zijn hier van harte welkom!

 

Bekijk de locatie van Rancho Grande