Ruiterplaat Vakanties
Vakantiehuizen Zeeland Rancho Grande

Rancho Grande

Park Rancho Grande | Groen, knus en kleinschalig

Knus, kleinschalig en omringd door veel groen. Dat is vakantiepark Rancho Grande, gelegen aan de rand van Kamperland. Dit rustige park ligt op korte afstand van het Veerse Meer en op ruim 5 minuten autorijden van het Noordzeestrand. Een uitstekende uitvalsbasis wanneer u rust, privacy en vrijheid tijdens uw vakantie bovenaan uw verlanglijstje heeft staan. Alle vakantiewoningen in ons aanbod in dit park kenmerken zich door de ruime tuinen en percelen. 

 
 

Park Rancho Grande

Vakantiepark Rancho Grande is gelegen op het eiland Noord-Beveland in Zeeland. Het park omvat ruim 120 recreatieve vakantiewoningen en bevindt zich op steenworp afstand van het centrum van Kamperland en het Veerse Meer. Het park is een van de eerste parken welke in de jaren zestig nabij Kamperland zijn gerealiseerd. Rancho Grande kenmerkt zich door kleine, eenvoudige bungalows met een woonoppervlakte van 60 tot 80 m2, gebouwd op grote percelen. Veel bungalows zijn door de jaren heen gerenoveerd en aangepast aan de moderne eisen. Bent u op zoek naar een vakantiewoning met veel privacy? Dan is Rancho Grande een zeer geschikte vakantiebesteming. Het park is zeer rustig gelegen met veel privacy, door de veelal afgesloten tuinen ronden het vakantiehuis.  Het dorp Kamperland ligt op loopafstand, de jachthaven en het Veerse Meer en het Noordzeestrand op nog geen 6 kilometer rijden. 

 

Vakantiehuis huren op Rancho Grande

Binnen enkele klikken kunt u een vakantiehuis huren voor een heerlijke vakantie in Zeeland op vakantiepark Rancho Grande. In een 5-persoons vakantiehuis met 3 slaapkamers en 1 badkamer waant u zich op een andere planeet! Bent u van plan met een kleiner gezelschap een vakantiehuis te huren? Geen probleem! Ook het vakantiehuis aan de Jupiterlaan beschikt over 3 slaapkamers en 1 badkamer! 

Vakantiehuizen op Rancho Grande: ideaal voor uw hond

In bijna alle vakantiehuizen op vakantiepark Rancho Grande zijn honden toegestaan. Het vakantiehuis aan de Saturnuslaan beschikt zelf over een volledig omheinde tuin waardoor u vrijwel geen omkijken heeft naar uw hond en hij naar hartenlust kan rondrennen in de tuin!

Meer informatie over de vakantiehuizen op vakantiepark Rancho Grande

Heeft u meer informatie nodig over een van de vakantiehuizen op vakantiepark Rancho Grande? Of heeft u vragen over de verhuurmogelijkheden? Neemt u dan contact met een van onze medewerkers via +31 (0) 113-371866, info@ruiterplaat.nl of het contactformulier.  

 

Bekijk de locatie van Rancho Grande