Ruiterplaat Vakanties
Vakantiehuizen Havenweg aan het Veerse Meer in Zeeland

Vakantiehuizen Havenweg

Havenweg | Adembenemend uitzicht over het Veerse meer

Deze geschakelde vakantiewoningen hebben een uitzicht om bij weg te dromen. Volgens velen het mooiste uitzicht van Nederland. Een unieke ligging direct aan het Veerse Meer met prachtig uitzicht op het pittoreske stadje Veere. Heerlijk wegdromen op het ritme van de kabbelende golven of uitwaaien op het water, zweven op de kracht van de wind.

 
 
 

Vakantiehuis huren in Havenweg

Het huren van een vakantiewoning in Havenweg is mogelijk met verschillende groeps aantallen. U kunt een vakantiewoning huren voor 6 personen. Deze vakantiewoning is voorzien van een gashaard, is modern ingericht en beschikt over 3 slaap- en 2 badkamers. Ook met kleiner gezelschap kunt u in Havenweg terecht. Een vierpersoons vakantiewoning huurt u al vanaf een kleine € 850 en beschikt over 2 slaapkamers en 1 badkamer. Het huren van een vakantiewoning in Havenweg is binnen enkele klikken geregeld! 

Met de hond naar Havenweg?

Wilt u uw hond meenemen naar een vakantiewoning in Havenweg? Dat is geen enkel probleem; uw hond is van harte welkom in Havenweg. Met het Veerse Meer op steenworp afstand kunt u heerlijke wandelingen maken met uw trouwe viervoeter. Verder is het Noordzeestrand niet heel ver weg en kunt u ook een wandeling in duinen maken.

Meer informatie over een vakantiewoning huren in Havenweg?

Bent u nieuwsgierig geworden naar een vakantiewoning in Havenweg? U kunt een vakantiewoning met een paar klikken direct huren voor een bepaalde periode. Heeft u aanvullende vragen of wilt u meer informatie over de vakantiewoningen op vakantiepark Havenweg? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Ruiterplaat Vakantiewoningen, dit kan door middel van telefoon, mail of het contactformulier.

 
 
Havenweg vakantiehuis uitzicht Veerse Meer
 

Bekijk de locatie van de Havenweg