Marinuswerf | Vakantiehuizen aan de oever van het Veerse meer

Dit kleinschalige park ligt verscholen in een kom, aan de oevers van het Veerse Meer en vlakbij de jachthaven van Kamperland. Binnen een kwartiertje fietst u naar het Noordzeestrand. Park Marinuswerf is ideaal om heerlijk te onthaasten aan het meer of samen te genieten van leuke uitstapjes in de omgeving.

 
 

Marinuswerf Kamperland

Aan de oevers van het Veerse Meer, op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Kamperland, vindt u het kleinschalige vakantiepark Marinuswerf. Het park is gestiueert in de vorm van een kom en de vakantiehuizen zijn te herkennen aan de blauw puntdaken. Hierdoor ziet het er erg gezellig uit. De vakantiehuizen op dit park zijn verzorgd en comfortabel ingericht voor 6 personen. De vakantiehuizen bestaan uit een begane grond met woongedeelte, een eerste etage met een slaapgedeelte en een ruime tuin. Honden zijn in veel van de vakantiehuizen van harte welkom. 

 

Park Marinuswerf aan het Veerse Meer

Vanuit uw vakantiehuis in park Marinuswerf wandelt u in slechts enkele minuten naar de oevers van het Veerse Meer en de haven van Kamperland. Aan de noordzijde van de haven geniet u vanaf het terras van brasserie Blush, van de vele luxe boten die hier zijn aangemeerd. Aan de zuidzijde van de haven kunt u eveneens genieten van de schoonheid van het Veerse Meer, op het terras van Gasterij Rubens

Bent u liever actief op het Veerse Meer? Huur dan eens een bootje, vaar naar de vele onontdekte eilandjes in het Veerse Meer en geniet hier van een gezellig picknick. Ook biedt het Veerse Meer tal van watersportmogelijkheden waaronder kite surfen, zeilen en SUP'en. Het Veerse Meer is een plek waar jong en oud zich niet zal vervelen.   

 

Bekijk de locatie van Marinuswerf