Op een geweldige locatie direct aan de jachthaven van Kamperland wordt Residence Marina Kamperland gerealiseerd; een modern appartementencomplex met luxe recreatieappartementen met een geweldig uitzicht over de prachtige jachthaven aan het Veerse meer. De combinatie van de locatie aan de haven, het Veerse meer en het Noordzeestrand maakt Residence Marina Kamperland uniek.

Vanaf oktober 2022 ontvangen wij onze eerste gasten in deze splinternieuwe loft appartementen. De appartementen zijn beschikbaar voor 4- of 6 personen, modern en sfeervol ingericht met hoogwaardige materialen en voorzien van voldoende ruimte en comfort. Elk appartement heeft een privé terras, afhankelijk van de ligging, met uitzicht op de jachthaven van Kamperland. Maak uw keuze uit ons aanbod appartmenten en geniet van een heerlijke luxe vakantie in Zeeland!

Boek uw luxe loft appartement aan de bruisende haven van Kamperland hier

De haven van Kamperland

Een levendige locatie

In Kamperland, een dynamisch klein dorpje, direct gelegen aan het Veerse Meer tegenover het schilderachtige stadje Veere, is de oude landbouwhaven omgebouwd tot een moderne, goed beveiligde en van alle faciliteiten voorziene jachthaven met 160 ligplaatsen. De haven beschikt over een geïsoleerde en verwarmde winterstalling en een 40 ton botenlift. De jachthaven bevindt zich in de kern van het dorp, op loopafstand van de vele winkeltjes, restaurantjes en boetiekjes en 2 grote supermarkten.

Ervaar de vrijheid van het Veerse Meer

2030 hectare aan natuur

In het hart van Zeeland ligt het Veerse Meer. Ooit een woelige zeearm, nu een watersportparadijs voor surfers, kanoërs, zeilers, waterskiërs, duikers en vissers. Gezellige plaatsen als Kortgene, Kamperland en Veere liggen aan het meer en zijn zeker een bezoekje waard. In het Veerse Meer wachten talloze onbewoonde eilandjes om ontdekt te worden. Afmeren bij deze bijzondere plekjes is een aanrader. Door de ondiepe oevers is het Veerse Meer uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen.