Für den schönsten Urlaub in Zeeland
Banjaardstrand vakantiehuis Zeeland

Aanbiedingen bij Ruiterplaat Vakanties

NIEUW!

Nieuw in het aanbod van Ruiterplaat Vakanties: de luxe harbour lofts van Résidence Marina. Op een unieke locatie aan het Veerse Meer en de bruisende haven van Kamperland. Boek nu uw luxe verblijf in een splinternieuw loft appartement met 10% kennismakingskorting.

 

Last-minute vakantie in Zeeland

Zin in een spontane vakantie aan zee? Bekijk dan onze last-minute aanbiedingen en boek een vakantiehuis op een unieke locatie in Zeeland met minimaal 10% korting. Het Banjaardstrand en Veerse Meer zijn binnen handbereik voor een heerlijke wandeling of leuke activiteiten. 

 

Feestdagen

Breng de feestdagen door samen met uw familie of vrienden in een vakantiehuis in Zeeland. Boek een vakantiehuis met gashaard of een luxe vakantievilla met privé wellness. Door het ruime aanbod aan vakantiehuizen in Zeeland is er voor ieder een favoriet!

Schoolvakanties

Met de hele familie genieten van een welverdiende vakantie in Zeeland. Zandkastelen bouwen op het strand tijdens de zomervakantie; wandelen langs het Veerse Meer tijdens de herfstvakantie en knus bij het haardvuur tijdens de kerstvakantie. Maak de mooiste herinneringen met de hele familie tijdens een vakantie aan zee.