Ruiterplaat Vakanties
Neem deel aan het affiliate programma van Ruiterplaat Vakanties

Affiliates

Ruiterplaat Vakanties affiliate programma

Het aanbod van Ruiterplaat Vakanties met bijzondere vakantiewoningen direct aan of nabij het Noordzeestrand blijft continu groeien. Een goede online vindbaarheid is daarom essentieel. Ruiterplaat Vakanties is daarom op zoek naar online partners die van deze groei kunnen profiteren.

 

Affiliateprogramma

Voor haar affiliate programma werkt Ruiterplaat Vakanties samen met het gerenommeerde netwerk TradeTracker. TradeTracker biedt websites de mogelijkheid om met hun website inkomsten te genereren. Dit kan door promotie te maken voor de bij deze affiliate netwerken aangesloten adverteerders. Deze adverteerders stellen daarvoor promotiemateriaal ter beschikking (banners, tekstlinks, advertorials, e.d.) die u als affiliate op uw site(s) en in uw nieuwsbrieven kunt plaatsen. U kunt affiliate worden als u eigenaar bent van een website en interesse hebt om geld te verdienen aan uw bezoekers.

 

Voordelen samenwerking met Ruiterplaat Vakanties

Het aanbod van Ruiterplaat Vakanties continue blijft groeien. Partners kunnen profiteren van deze groei door een toenemend aantal bezoekers en een goede conversie op de website van Ruiterplaat Vakanties. Daarnaast biedt Ruiterplaat Vakanties regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen om de conversie te stimuleren. Voordelen op een rij:

  • Een variabele commissie over het aantal gerealiseerde boekingen, waarmee de vergoedingen per boeking sterk toe kunnen nemen. 
  • Elke boeking die achteraf direct op onze site gemaakt wordt, maar wél voortkomt uit uw site komt op uw account (cookies verlopen >30 dagen).
  • TradeTracker administreert alle betalingen en zorgt ervoor dat u op een veilige manier en op tijd wordt betaald. 
  • Online sterk groeiende boekingswebsite. 
  • Uitgebreid aanbod aan bijzondere vakantiewoningen voor elke smaak en budget. 
  • Ruiterplaat Vakanties staat open voor verbeteringen en alle mogelijke tips. Deel uw ervaring!

 

Hoe werkt het?

Via het affiliate programma kunt u eenvoudig iedere willekeurige vakantiewoning uit ons assortiment via uw site promoten. Door het onderscheidende aanbod kunt u aan uw bezoekers altijd een verrassende keuze aan vakantiewoningen aanbieden. De verwerking, verzending en facturering van reserveringen nemen wij voor onze rekening. En uiteraard is onze klantenservice het aanspreekpunt voor alle vragen en opmerkingen van de klant gedurende de reservering. Het enige dat u hoeft te doen, is het maken van een link tussen uw site en die van ons en uw commissie in ontvangst nemen.

Wilt u profiteren van het succes van Ruiterplaat Vakanties? Klik dan hier om uzelf direct aan te melden voor het "TradeTracker" affiliate programma van Ruiterplaat Vakanties.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.