Ruiterplaat Vakanties

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

U kunt uw reservering bij ons op diverse manieren betalen. Hier vindt u een overzicht van de verschillende betalingsmogelijkheden.

Apple pay

Eenvoudig betalen met uw Apple-device, dat doet u met Apple Pay. Met de speciale app kunt u de bankkaarten gebruiken, die in uw wallet zijn geplaatst. Klik hier voor meer informatie over deze betaalmethode. 

Bancontact

Speciaal voor onze gasten uit België is er de koppeling met Bancontact. Deze veilige betaalmethode kan gebruikt worden als u bent aangesloten bij één van de twintig banken die werken via Bancontact. Klik hier voor meer informatie over deze betaalmethode. 

SEPA-overboeking

Met SEPA kunnen overboekingen gedaan worden van iedere Europese betaalrekening naar iedere andere Europese betaalrekening. Klik hier voor meer informatie over deze betaalmethode. 

Belfius Direct Net

Belfius is een van de grootste banken van België. U kunt met een Belfius-rekening gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app. Betalingen die gedaan worden via de Belfius Pay Button zijn gegarandeerd en kunnen door de klant niet teruggedraaid worden. Klik hier voor meer informatie over deze betaalmethode. 

iDEAL

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Trodios Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch een betaling doen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

KBC/CBC-Betaalknop

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Een betaling met de Betaalknop wordt direct verwerkt en kunt u niet meer terugvorderen. Klik hier voor meer informatie over deze betaalmethode. 

EPS

EPS is de populairste betaalmethode voor bankoverboekingen in Oostenrijk. Bij deze online betaalmethode selecteert u uw bank in de lijst met deelnemende banken. Vervolgens kunt u de betaling voldoen in een beveiligde betaalomgeving. Klik hier voor meer informatie over deze betaalmethode.  

Giropay

De bankoverboeking is in Duitsland de meest populaire manier om online te betalen. Giropay, dat gekoppeld is met 1.500 Duitse banken, vormt een zeer populaire betaalmethode op de Duitse markt. Omdat het werkt met real-time overboekingen, zijn de betalingen die worden gedaan met Giropay 100% gegarandeerd. Klik hier voor meer informatie over deze betaalmethode. 

ING Home'Pay

ING België is een van Belgiës grootste banken. Home'Pay is een toegewijde betaalmethode voor hun zowel de consumenten als zakelijke klanten. Met Home'Pay kan men veilig online betalen via de vertrouwde online bankomgeving , zonder een creditcard nodig te hebben. Klik hier voor meer informatie over deze betaalmethode.