Met onze boodschappenservice hoeft u de vakantiewoning niet te verlaten. In samenwerking met Albert Heijn Kamperland worden uw boodschappen bij uw vakantiewoning bezorgd (€ 5,00 bezorgkosten). Bestel hier alvast uw boodschappen voor uw verblijf.

Bestellen

Bestel uw boodschappen minimaal twee dagen van tevoren voor 13:00 uur.  Bestellingen voor maandag dienen uiterlijk op vrijdag om 13:00 uur binnen te zijn.  In de bestelling kunt u aangeven welke boodschappen u wenst te bestellen. Wilt u per artikel het volgende opgeven? 

  • Aantal 
  • Artikelsoort
  • Gewenste merk 
  • Gewenste inhoud verpakking

Kijk voor een overzicht van het assortiment van Albert Heijn op https://www.ah.nl/producten

Bezorgen

Bij uw bestelling kunt u de gewenste bezorgdatum en bezorgtijd selecteren. U kunt uw boodschappen uiterlijk 2 dagen voor de gewenste bezorgdatum bestellen. Bezorging is mogelijk op maandag t/m zaterdag. Er wordt € 5,00 bezorgkosten in rekening gebracht. 

 

Betalen

Wij vragen u uw bestelling bij bezorging per pin te betalen. 

 

Bestelformulier boodschappenservice

Uw gegevens

De persoonsgegevens die u aan Ruiterplaat Vakanties verstrekt, worden verwerkt in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Ruiterplaat Vakanties gebruikt de verzamelde persoonsgegevens alleen voor de bezorging van de boodschappen en AH Kamperland om eventueel contact op te kunnen nemen bij vragen en/of onduidelijkheden. Uw persoonsgegevens worden slechts bewaard voor zolang dit nodig is voor het doel waarvoor ze zijn verzameld.

Uw bestelling

Bezorgdatum- en tijd

Opmerkingen