Ruiterplaat Vakanties
Maak uw verblijf bij Ruiterplaat Vakanties extra comfortabel

Extra comfort

Vakantie betekent even loskomen van de dagelijkse beslommeringen, daarom maken wij het u graag gemakkelijk. Niets is zo heerlijk en ontspannen als alles rondom uw vakantie verzorgd is. Wij bieden u verschillende pakketten en services om uw verblijf zo compleet mogelijk te maken. 

Luxury linnengoed

Heerlijk in een fris opgemaakt bed stappen? Wij maken graag voor aankomst de bedden voor u op (€ 15,00 per persoon). Of leggen alvast een lakenpakket van luxe bedlinnen (€ 9,00 per stuk), handdoekenpakket (€ 5,95 per stuk) of keukenhanddoekpakket (€ 4,95 per stuk) voor u klaar in de woning. Handig, want dat bespaart u veel bagage en vakantiewas bij thuiskomst! 

 

Fietsverhuur

Wilt u tijdens uw vakantie de prachtige omgeving op de fiets verkennen? Reserveer vooraf alvast uw huurfietsen en wij zorgen dat deze bij aankomst gereed staan bij uw woning! Fietsverhuur vanaf € 7.50 per persoon per dag

 

Kinderartikelen

Ook onze kleinste gasten mag het niet aan comfort ontbreken. Het is mogelijk verschillende kinderartikelen bij te boeken, zoals een kinderbed, kinderstoel of box. Een kinderbed wordt incl. matrasje voor u klaar gezet. Linnengoed voor het kinderbed dient u zelf mee te nemen. | Kinderartikelen € 1,50 per stuk per dag.

 

DOG SPA

Verwen uw hond met een wellness moment. Kies voor een Wash&Beauty behandeling; laat uw hond trimmen of boek een schoonheidsbehandeling. Bekijk de mogelijkheden hier.

Strandcabine

Bent u een echte strandliefhebber? Van half mei tot half september staan er volop strandhuisjes op het Banjaardstrand. Reserveer alvast een huisje tijdens uw verblijf, zo bent u altijd verzekerd van een heerlijke plek op één van de mooiste stranden van Nederland! | Strandcabine € 110,00 per week*

*Prijzen zijn op basis van zaterdag tot vrijdag, afwijkende periodes prijs op aanvraag.
 

Nespresso koffiecapsules

Is uw vakantiewoning uitgerust met een Nespresso koffiemachine? Bestel dan nu alvast uw koffiecups en geniet bij aankomst direct van een heerlijk kopje koffie | € 5,95 per 10 stuks.

 

Broodjesservice

Ook voor verse broodjes bij het ontbijt hoeft u uw vakantiewoning niet te verlaten. Op de pagina van onze broodjesservice kunt u uw broodjes naar keuze eenvoudig bestellen en betalen. En wij hangen ze de volgende morgen voor u aan de deur, wel zo makkelijk!