Ruiterplaat Vakanties
Maak uw verblijf bij Ruiterplaat Vakanties extra comfortabel

Extra comfort

Vakantie betekent even loskomen van de dagelijkse beslommeringen, daarom maken wij het u graag gemakkelijk. Niets is zo heerlijk en ontspannen als alles rondom uw vakantie verzorgd is. Wij bieden u verschillende pakketten en services om uw verblijf zo compleet mogelijk te maken. 

Luxury linnengoed

Heerlijk in een fris opgemaakt bed stappen? Wij maken graag voor aankomst de bedden voor u op (v.a. € 17,50 per persoon). Of leggen alvast een lakenpakket van luxe bedlinnen (v.a. € 9,50 per stuk), handdoekenpakket (v.a. € 7,50 per stuk) of keukenhanddoekpakket (v.a. € 4,95 per stuk) voor u klaar in de woning. Handig, want dat bespaart u veel bagage en vakantiewas bij thuiskomst! 

 

Kinderartikelen

Ook onze kleinste gasten mag het niet aan comfort ontbreken. Het is mogelijk verschillende kinderartikelen bij te boeken, zoals een kinderbed, kinderstoel of box. Een kinderbed wordt incl. matrasje voor u klaar gezet. Linnengoed voor het kinderbed dient u zelf mee te nemen. | Kinderartikelen v.a. € 2,50 per stuk per dag.

 

Fietsverhuur

Wilt u tijdens uw vakantie de prachtige omgeving op de fiets verkennen? Reserveer vooraf alvast uw huurfietsen en wij zorgen dat deze bij aankomst gereed staan bij uw woning! Fietsverhuur v.a. € 8,50 per persoon per dag

 

Strandcabine

Bent u een echte strandliefhebber? Via Ruiterplaat Vakanties kunt u een strandcabine huren, zodat u kunt genieten van uw eigen stukje strand op één van de mooiste stranden van Nederland! Ideaal tijdens een vakantie met kleine kinderen of wanneer u nét wat meer comfort wenst tijdens een heerlijke stranddag. De strandcabines zijn o.a. voorzien van twee ligstoelen, een windscherm en een tafel. De strandcabines zijn te huur van half mei tot half september. | Strandcabine v.a. € 120,00 per week*

*Prijzen zijn op basis van zaterdag tot vrijdag, afwijkende periodes prijs op aanvraag.
 

Nespresso koffiecapsules

Is uw vakantiewoning uitgerust met een Nespresso koffiemachine? Bestel dan nu alvast uw koffiecups en geniet bij aankomst direct van een heerlijk kopje koffie | v.a. € 6,95 per 10 stuks.

 

Broodjesservice

Ook voor verse broodjes bij het ontbijt hoeft u uw vakantiewoning niet te verlaten. Op de pagina van onze broodjesservice kunt u uw broodjes naar keuze eenvoudig bestellen en betalen. En wij hangen ze de volgende morgen voor u aan de deur, wel zo makkelijk!