Für den schönsten Urlaub in Zeeland
Fietsvakantie in Zeeland polderlandschap strand en meer

Fietsen in Zeeland

De maanden mei en juni zijn zeer geschikt voor een korte vakantie in Zeeland. En ook voor een actieve vakantie op de fiets bent u hier aan het juiste adres! Kilometers goed onderhouden fietspaden door de duinen van de Noordzee, langs de oevers van het Veerse Meer en door de vele Zeeuwse steden en dorpen. Het vlakke landschap leent zich perfect voor een weekend fietsen in Zeeland. Bekijk ons aanbod aan vakantiehuizen in Zeeland.

Ontdek Zeeland met de fiets

Zeeland is de fietsprovincie van Nederland. Ontdek het afwisselende Zeeuwse landschap tijdens een fietstocht. Door de polders, over de dijken en langs het water. Geniet van de Zeeuwse zon, de natuur, de rust en al het moois wat Zeeland te bieden heeft. Door het handige knooppuntennetwerk kunt u elke route zo lang of kort maken als u zelf wenst. Zo is er een geschikte route voor iedereen. Wij delen graag onze favoriete fietsroutes in de omgeving van uw vakantiehuis met u. 

 

Langs de kust van Noord-Beveland

Een route van ca. 50 km leidt u door de Zeeuwse polders en langs de kust van Noord-Beveland. Een mooie route langs verschillende dorpen en met mooie vergezichten. Onderweg zijn er genoeg leuke restaurantjes voor een tussenstop. 

Bekijk de route hier

 
 

Noord-Beveland en Walcheren 

Niet één, maar twee Zeeuwse eilanden verkennen? Dan is deze route een goede keus. Fiets door de Zeeuwse polders en geniet van het weidse landschap. Tijdens deze fietstocht steekt u het Veerse Meer over met het veerpontje. Zo ziet u de omgeving ook vanaf het water. 

Bekijk de route hier