Hemelvaart in Zeeland | Boek een lang weekend weg in Zeeland

Het extra lange Hemelvaartweekend leent zich perfect voor een korte vakantie met uw gezin, familie of vrienden. Dit is dus de uitgelezen kans voor een heerlijke korte vakantie aan de kust in Zeeland. In onze vakantiewoningen kunt u heerlijk ontspannen in bijvoorbeeld uw privé sauna of bij de openhaard. Of ga er op uit met het hele gezelschap om lekker uitwaaien aan het Noordzeestrand. 

 

Vakantiehuis Hemelvaart in Zeeland

Hemelvaart is een heerlijke periode in het jaar waarin u kunt genieten van de eerste zonnestralen en aangename temperaturen. Het perfecte moment voor een korte vakantie, met z’n twee of met het hele gezin. Reserveer een vakantiehuis met Hemelvaart in Zeeland bij Ruiterplaat Vakanties. Alle vakantiehuizen van Ruiterplaat Vakanties liggen midden in de prachtige natuur, op loopafstand van het Noordzeestrand en het Veerse Meer. 

De vakantiehuizen van Ruiterplaat Vakanties zijn comfortabel en modern ingericht met vele faciliteiten. Zo geniet u bij mooi weer van de zon op het privéterras van uw ruime, omheinde tuin. Is het een dag wat frisser? Dan kunt u na een fijne strandwandeling lekker opwarmen bij de (gas)haard in uw vakantiehuis. Houdt u van luxe? Boek dan een vakantiehuis met sauna bij Ruiterplaat Vakanties.