Ruiterplaat Vakanties

Kerst bij Ruiterplaat Vakanties

 

Feestelijke extra's 

Verblijft u in een vakantiehuis van Ruiterplaat Vakanties tijdens de kerstdagen? Dan maken wij uw kerstvakantie graag extra bijzonder met onze speciale services. Zo geniet u van een zorgeloze kerst! Een uitgebreid ontbijt met verse broodjes, een flesje Cava voor een toost en nog veel meer. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

 
Broodjesservice Ruiterplaat Vakanties
 

Broodjesservice

Ook tijdens uw verblijf in de kerstvakantie kunt u genieten van heerlijke verse broodjes bij het ontbijt. Maak een keuze uit het ruime assortiment. Wij raden u aan om uw bestelling voor onze broodjesservice ruim voor aankomstdatum door te geven. 

Haardblokken Ruiterplaat Vakanties
 

Haardblokken

Heeft u in uw vakantiehuis een open haard tot uw beschikking? Reserveer alvast uw haardblokken via Mijn Ruiterplaat en geniet tijdens de feestdagen van een knisperend haardvuur!

Cava oud & nieuw vakantie Zeeland
 

Cava

Genieten van een glas bubbels tijdens de kerstdagen? Voor €24,95 kunt u een fles Cava bijboeken via Mijn Ruiterplaat. De Cava zal bij aankomst dan klaarstaan in uw vakantieverblijf!

 
Kerstboom vakantie Zeeland kerstdagen
 

Kerstboom

Uw vakantiehuis geheel in kerstsferen brengen? Voor €57,50 kunt u een kerstboom toevoegen aan uw reservering. Het is ook mogelijk om decoratie en verlichting voor €47,50 bij te boeken, zodat u de kerstboom samen met de familie kunt versieren. 

Plaats uw bestelling uiterlijk op 14 december.

Kerstdiner vakantiehuis Zeeland
 

Kerstdiner

Genieten van een heerlijk diner tijdens de feestdagen? Hieronder vindt u een aantal restaurants in de omgeving die een speciaal kerstdiner aanbieden:

Kale & de Bril in Goes. Op 24, 25 of 26 december kunt u hier genieten van een 7 gangen kerstmenu. Dit menu is ook uit te breiden met bijpassende (alcoholvrije) wijnen en cocktails. Liever in uw vakantiehuis genieten? Bestel dan het 5 gangen Kerst Thuismenu. 

Codium in Goes. Codium is geopend op eerste en tweede kerstdag. De chefkoks bereiden een heerlijk 8 gangen kerstmenu voor u. Wij raden aan om hier op tijd te reserveren. 

Brasserie Blush in Kamperland. Dichtbij uw vakantiehuis genieten met de hele familie! Brasserie Blush is geopend op 24 en 25 december. Op 25 december wordt er een speciaal Kerstmenu geserveerd. Op Oudjaarsdag kunt u hier ook terecht voor een lunch of borrel tussen 12.00 en 18.00 uur. 

Gasterij Rubens in Kamperland. Gasterij Rubens is tijdens de feestdagen geopend op 24 en 31 december. U kunt hier terecht voor zowel lunch als diner. Er is hier voor ieder wat wils!

De Gouden Bock in Middelburg. Op 25 en 26 december serveert het restaurant een heerlijk kerstmenu, waar u zowel tijdens de lunch als tijdens het diner van kan genieten. Op Oudjaarsavond wordt er hier een speciaal eindejaarsmenu geserveerd.

Strandrestaurant De Dam in Vrouwenpolder. Heerlijk genieten aan het strand tijdens de kerstdagen! De Dam is tijdens de kerstdagen geopend op 24, 25 (tot 17.30 uur) en 26 december. Op Oud- en Nieuwjaarsdag is het restaurant eveneens geopend voor lunch en diner. 

Wij raden u aan tijdig te reserveren.

Seafood vakantiehuis Zeeland
 

Seafood

Bij Seafarm Kamperland kunt u terecht voor een ruim assortiment aan vis, schaal- en schelpdieren. Seafarm staat o.a. bekend om het duurzaam kweken van tarbot en haar eigen oester label. Reserveer een tafeltje in het restraurant op Kerstavond of tweede Kerstdag, of geniet in uw vakantieverblijf van de heerlijk producten die Seafarm te bieden heeft!

Seafarm is op Kerstavond en 2e Kerstdag geopend voor lunch, diner en het afhalen van hun mooie producten. Op 1e Kerstdag zijn zij alleen geopend voor take-away tussen 11.30 en 14.00 uur. Op Oudjaarsdag kunt u hier tevens terecht voor lunch en take-away tot 14.00 uur.

 

Tips voor uw verblijf tijdens de feestdagen

Ook tijdens de feestdagen is er vanalles te beleven in de omgeving van uw vakantiehuis. Of u nu wilt genieten van een ontspannen dag bij BLUE Wellnessresort Zeeland of wilt rondstruinen op één van de kerstmarkten. Wij geven de leukste tips voor uw verblijf tijdens de feestdagen.