Kortgene Haven | Vakantiewoningen direct aan het Veerse Meer

Ervaar de luxe van een heerlijke vakantiewoning met aanlegsteiger en het water letterlijk voor de deur. Aan de haven van Kortgene biedt Ruiterplaat Vakanties ruime en moderne geschakelde woningen met eigen aanlegsteiger of zwemtrap. Ook zijn er kindvriendelijke woningen met een afgesloten terras. Hijs de zeilen en vaar vanuit uw woonkamer de vrijheid tegemoet. Een perfecte uitvalsbasis voor alle vormen van (water)recreatie.

 
 

Vakantiehuizen in Kortgene

Gelegen aan het water, op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland, ligt de havenplaats Kortgene. Al sinds jaar en dag is deze kleine havenplaats een populaire bestemming voor watersportliefhebbers. De gunstige ligging aan het water van het Veerse Meer maakt Kortgene een geliefde bestemming om te varen, te zeilen of diverse watersporten te beoefenen. U kunt hierbij denken aan suppen, wakeboarden en waterskiën. Kortgene beschikt over meerdere jachthavens met ontelbare ligplaatsen voor uw boot. Kortgene is de perfecte tussenstop tijdens een dagje varen op het Veerse Meer.

Vakantie aan het Veerse Meer

De havenplaats Kortgene is gelegen op het eiland Noord-Beveland, direct aan het Veerse Meer. Dit bijzondere meer staat bekend om haar talloze (onbewoonde) eilandjes en watersportmogelijkheden. Een dag niet op het water? Rondom het Veerse Meer vindt u de Zeeuwse dorpen Kamperland, Kortgene, Veere en Vrouwenpolder.

 

Neem uw hond mee naar Kortgene Haven

Honden zijn van harte welkom in de vakantiewoningen van Kortgene Haven. Naast alle watersportmogelijkheden heeft u rondom de vakantiewoningen van Kortgene Haven voldoende gelegenheid om er met uw hond op uit te trekken! Zo kunt u prachtige wandelingen maken langs het Veerse Meer. Ook het Noordzeestrand is vlakbij. Op nog geen half uur rijden ligt het Banjaardstrand. Een vakantiewoning boeken op vakantiepark Kortgene Haven met uw hond is mogelijk! 

Vakantiewoning huren aan de Kortgene Haven

Het huren van een vakantiewoning aan de Kortgene Haven is mogelijk tot maximaal 8 personen. Een van de accommodaties is uitgerust met 3 slaapkamers en 1 badkamer terwijl de andere vakantiewoning beschikt over 4 slaapkamers en 2 badkamers. Deze vakantiewoning, gelegen aan de Beurtschippersstraat 23 is ook voorzien van een eigen aanlegsteiger. Neemt u dus gerust uw eigen boot mee naar de Kortgene Haven.

Meer informatie over het huren van een vakantiewoning in Kortgene Haven?

Wilt u meer weten over het huren van een vakantiewoning in Kortgene Hafen? Of heeft u een vraag? Aarzel dan niet om een van onze medewerkers van Ruiterplaat Vakantiewoningen te contacteren. Dit kan via het telefoonnummer +31 (0) 113-371866, het mailadres info@ruiterplaat.nl of het contactformulier.