Kortgene Haven | Vakantiewoningen direct aan het Veerse Meer

Ervaar de luxe van een heerlijke vakantiewoning met aanlegsteiger en het water letterlijk voor de deur. Aan de haven van Kortgene biedt Ruiterplaat Vakanties ruime en moderne geschakelde woningen met eigen aanlegsteiger of zwemtrap. Ook zijn er kindvriendelijke woningen met een afgesloten terras. Hijs de zeilen en vaar vanuit uw woonkamer de vrijheid tegemoet. Een perfecte uitvalsbasis voor alle vormen van (water)recreatie.

 
 

Vakantiehuizen in Kortgene

Gelegen aan het water, op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland, ligt de havenplaats Kortgene. Al sinds jaar en dag is deze kleine havenplaats een populaire bestemming voor watersportliefhebbers. De gunstige ligging aan het water van het Veerse Meer maakt Kortgene een geliefde bestemming om te varen, te zeilen of diverse watersporten te beoefenen. U kunt hierbij denken aan suppen, wakeboarden en waterskiën. Kortgene beschikt over meerdere jachthavens met ontelbare ligplaatsen voor uw boot. Kortgene is de perfecte tussenstop tijdens een dagje varen op het Veerse Meer.

Vakantie aan het Veerse Meer

De havenplaats Kortgene is gelegen op het eiland Noord-Beveland, direct aan het Veerse Meer. Dit bijzondere meer staat bekend om haar talloze (onbewoonde) eilandjes en watersportmogelijkheden. Een dag niet op het water? Rondom het Veerse Meer vindt u de Zeeuwse dorpen Kamperland, Kortgene, Veere en Vrouwenpolder.