Ruiterplaat Vakanties
Midweek vakantie strand Zeeland

Midweek Zeeland

Midweek Zeeland

Een midweek in Zeeland op een unieke locatie aan zee; dat vindt u bij Ruiterplaat Vakanties. Wij beschikken over meerdere prachtige accommodaties midden in de Zeeuwse natuur en uiteraard op loopafstand van de zee. Hier kunt u een midweek heerlijk tot rust komen of misschien kiest u liever voor een actieve vakantie? U kunt hier naar hartenlust wandelen, fietsen en watersporten. Dit is de perfecte vakantie voor jong en oud. Komt u met een groter gezelschap of juist gezellig met het gezin? Ook dan vindt u bij Ruiterplaat Vakanties het geschikte vakantiehuis.

 

Een midweek Zeeland; weg in eigen land

Geniet van een paar heerlijke dagen weg in eigen land. Verblijf op één van onze unieke locaties, midden op een modern vakantiepark of juist in alle rust op een natuurrijke plek in Zeeland. Hier bevindt u zich midden tussen historische steden als Veere, Goes en Middelburg, waar u uitgebreid kunt zitten bij één van de gezellige restaurants of cafés. Wilt u even weg uit het stadse leven, dan zoekt u de gevarieerde natuur van Zeeland op; duinen, bossen, de zee en nog veel meer. Dit is een midweek in Zeeland op een unieke locatie in eigen land.

Op zoek naar de kust?

Wilt u tijdens de zomermaanden graag verblijven aan zee? Dan is Zeeland hiervoor bij uitstek een geschikte provincie. In alle andere jaargetijden is het heerlijk toeven in Zeeland voor het hele gezin. Een midweek is zomaar voorbij, want er is genoeg te beleven. Kiest u voor één van onze vakantieparken, zoals de Banjaard of De Groote Duynen, dan is er altijd wel iets te doen voor de kinderen. Voor de sportieve vakantie kunt u terecht bij Movements Sports op Roompot Beach Resort in Kamperland. Langs de bekende Oosterschelde vindt u alles dat de waterrijke omgeving zo mooi maakt. Kortom; genoeg te beleven!

Onze ruime keuze luxe vakantiehuizen

De vakantiehuizen bij Ruiterplaat Vakanties zijn van alle gemakken voorzien. In de luxe keuken kunt u tijdens de gehele midweek in Zeeland heerlijk voor uzelf koken. Wilt u er even uit, dan zitten er altijd wel fraaie eetgelegenheden in de directe omgeving. Tevens zijn onze vakantiehuizen berekend op iedere periode van het jaar. Tijdens de zomer zit u bijvoorbeeld aan een grote tafel in de buitenlucht, maar in de winter zit u in onze open en sfeervolle keuken achter het raam. De vakantiehuizen zijn geschikt voor diverse gezelschappen van 4 tot 12 personen.

Kom langs en proef Zeeland

Zeeland is een unieke provincie, veelzijdig door de rijke historie en de beeldschone natuur. Hier vindt u alles om een heerlijke midweek weg te zijn in eigen land. Uitwaaien, genieten langs de kust en sporten op één van de vele locaties in de omgeving van uw gekozen vakantiehuis. Ervaar de sfeervolle Zeeuwse kust en natuurrijke binnenlanden zelf met uw familie en vrienden. Een midweek in Zeeland? Bekijk dan direct onze mogelijkheden.